phishing mail.

Het weekend zit er op.
Voor sommigen onder ons is de nieuwe werkweek een feit.
Oppassen voor verdachte mails luidt de boodschap van dit verhaal.
Vlug in de spambox of prullenbak kieperen.

Groetjes.

🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

Rond 18 uur krijg ik een bericht via messenger. Het zijn de Paradijsvogels die vragen of ik hen kan komen ophalen. “Dat is heel vroeg” reageert Greet. Ik knik. Ik stuur een bericht terug met de vraag waar ik ze kan vinden. “Bij die pittazaak waar we vroeger eens samen zijn gaan eten’ is het antwoord. Ik herinner het me nog. Een tiental minuten later ben ik ter plaatse. Ik heb geluk de auto tamelijk dicht bij de batjes te kunnen parkeren. Ik stap de zaak binnen waar ik Mevr. Paradijsvogel, Doortje en de jongste aantref. De laatste heeft zijn baby bij zich. Een mollig ventje van vijf maanden lacht naar mij. De uitbater komt me begroeten. “Allemaal familie van jou ?”  Ze hebben een probleem : zoon moet naar Brugge waar zijn lief woont. Hij geeft zijn papieren niet bij en enkel wat kleingeld. Of ik misschien……. 

Doortje en…

View original post 357 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

10 reacties op phishing mail.

 1. zeker weten Suske

  je kan niet voorzichtig genoeg zijn

  groeten

 2. Karel zegt:

  ja blijven oppassen , en niet zeggen dat zal mij niet gebeuren , de boeven worden steeds slimmer

  ja een vroege paddenstoel , en een mooie 🙂
  ik keek ff naar de 14 daagse voorspelling want ik zal wat dagen naar een van de eilanden en zag dat de zondag weer wat warmer was 🙂
  fijne avond groet

 3. logbankje zegt:

  Er komt veel rommel in de spambox, gelukkig niet in de in-box. Hans

 4. Matroos Beek zegt:

  Ik had ooit een serieus probleem met phishing mail toen ik die niet had herkend en dacht dat mijn bank mij mailde… Stom, stom achteraf… maar je trapt er met open ogen in. De vissers zijn wel héél slim geworden en leiden je zo om de tuin.

 5. Bertie zegt:

  We letten extra goed op!

 6. ms zegt:

  Zo gevaarlijk die links in mails. En als je er niet op bedacht bent heb je al geklikt. Inderdaad! Oppassen.

 7. RenéSmurf zegt:

  Ja, elke uitvinding kent ook weer zijn nadelen, maar daar weten we ook wel raad mee. Weg er mee.

 8. hanry zegt:

  Het blijft goed opletten met die dingen.

 9. Linkjes hoe bekend ook nooit op klikken.

 10. Suskeblogt zegt:

  ik heb vandaag nog zo’n mail ontvangen, zogezegd van een bekende. Onmiddellijk in de prullenbak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.