Uit mijn platencollectie : The Grateful Dead ! (2)

Het is lekker weer de laatste dagen. Voor volgende week voorspellen ze ijsjesweer. Een hittegolf zou er aankomen. Men weze gewaarschuwd.

Daarom dat ik het op muzikaal vlak wat rustig houd.  We zullen meer dan genoeg zweten.  Dit nummer van de Dead komt regelmatig uit mijn boxen de laatste tijd. Dus een reden te meer om deze plaat op zondag voor te stellen.

Verder niet veel nieuws hier. De batjes doen de buurt op hun fundamenten schudden. Wat wil je met zo’n lekker weer. Thuis werk ik aan een nieuw verhaal over de Paradijsvogels. Deel 1 verschijnt binnenkort.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op Uit mijn platencollectie : The Grateful Dead ! (2)

 1. Karel zegt:

  mogge Suske
  je zal raar kijken als je een skelet in de kast vond hihi
  ik zal in de rustmodes de komende dag , misschien in de ochtend een rondje fietsen , maar niks moet 🙂
  fijne zondag groet

 2. Zon-nebloem zegt:

  met zo’n weer ga ik zoveel mogelijk in de voormiddag doen, en dan platte rust
  Een @->- voor jou.

 3. Matroos Beek zegt:

  Geniet verder van de rust en het schrijven.

 4. John zegt:

  Ja, dit is ook wel lekkere muziek! Ijsjes eet ik niet maar van de warmte genieten ga ik des te meer doen. Gelukkig kan ik er nog steeds goed tegen.

 5. Bertie zegt:

  Dit herken ik maar weet niet meer waarvan. Misschien gehoord met stappen of op de radio, ooit.
  Geniet je rust en schrijf lekker door.

 6. Sjoerd zegt:

  Ik kan me niet helemaal vinden in deze muziek, maar gelukkig dat smaken verschillen. En warm wordt het zeker.

 7. Karel zegt:

  ja ik hoop die kant van de Weerribben nog eens op te gaan
  maar vandaag en de komende dagen , ben ik ook in de schaduw 🙂
  geniet de rust

 8. toch wat schrikken met dat skelet

  prettige zondag

 9. Geen ijsjes maar wel een litertje extra water bij extreme temperaturen.

  De Dead ? ….. Niet zo mijn ding maar gelukkig hoeven we over smaak niet te twisten 🙂

 10. Tine de Jong zegt:

  De muziek was mij totaal onbekend en ik kom met de warmte niet veel buiten daar mijn Rosacea flink begint op te spelen. In huis is het heerlijk koel en daar verblijf ik prima. En de waterijsjes die ik wel mag staan al te wachten mocht ik er zin in hebben. Ik heb ook heerlijke fruit ijsjes gemaakt voor de vitamientjes. Groetjes aan alle lezers en volgers en natuurlijk aan jou en je gezin.

 11. Deze muziek past wel bij lekker weer. Op een terrasje, en dan een live bandje erbij…

  Love As Always
  Di Mario

 12. Dit nummer ken ik niet, maar The Grateful Dead wel, en hun muziek bevalt me meestal wel, zo ook nu.
  Fijne dag verder!

 13. meninggever zegt:

  Men maakt bij de verwachtingen onderscheid tussen Noordwest en Zuidoost. Als het meezit valt het hier rond Amsterdam mee en komen we niet boven de 30. Nog steeds 8 graden te warm voor een beetje blanke Hollander met blauwe ogen, maar voor het zuiden staan 38-40 graden op het programma. Lijkt me geen pretje. Vorig jaar liep ik in dezelfde maand in het Belgische land rond bij 38 graden. Dat was echt heel erg warm….

 14. logbankje zegt:

  Nou inderdaad de zomer is geëxplodeerd, hoop het te overleven.
  The Grateful Dead ! kwam me gelijk bekend voor, maar het nummer is nog geen herkenning. Hans

 15. rietepietz zegt:

  Hier eens een nummer zoale als een groep die ik geen van beide ken, zeker even niet opgelet in die tijd;-)

 16. Suskeblogt zegt:

  Hier zijn ze nooit echt doorgebroken. Hun successen hadden ze in hun thuisland the USA;

 17. rietepietz zegt:

  Dat zal het zijn.

 18. Rebbeltje zegt:

  Er liggen er in de vriezer…zullen er zeker uitkomen hihi
  Een fijne week

 19. RenéSmurf zegt:

  Muziek kan altijd wel, met mooi weer en met lelijk weer, gelukkig maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.