Op naar het winkelcentrum.

Het vervolg van een verhaal voor op deze regenachtige dag.
Morgen weer een gewoon logje (wat je gewoon noemt) en daarna weer een vervolg.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

De soap met een blogger in de hoofdrol

Even later arriveer ik met de Muizen bij het huis van Zoonmuis. Piepmuis is er ook. Beiden staan buiten ons op te wachten. Lachend zwaait Piepmuis naar ons. Die kleine is ondertussen ook al vier lentes jong. De tijd vliegt. Zoonmuis vertelt ons ย dat hij de bevoegde instanties gebeld heeft met het verzoek of hij wat langer vrij kan zijn. Wanneer ze vernamen waar het om ging waren ze akkoord. Hij is nu vrij tot 14 u. Dat vermindert de stress een beetje. โ€œWe zullen toch om 14u thuis zijn ?โ€ vraagt hij me terwijl hij de auto instapt. Ik knik. Hij kijkt opgelucht. Kleine Muis zorgt ondertussen dat Piepmuis veilig de gordel om heeft.

Dan rijden we richting winkelcentrum. Onderweg vertelt Zoonmuis tegen zijn moeder dat haar oudste zoon (zijn broer dus) momenteel in de gevangenis zit. Zoonmuis heeft een telefoon van de gevangenis gekregen met de vraag ofโ€ฆ

View original post 286 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Op naar het winkelcentrum.

  1. logbankje zegt:

    Kan ik onder het lezen een paar mandarijntjes eten. ๐Ÿ™‚ Hans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.