Afspraken met de Muizen en Paradijsvogels.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is een mooie vrijdagavond in mei. Het werk zit er op, een shift van 11 tot 19 uur die voorbij was voor ik er erg in had. Thuisgekomen zet ik mij in de keuken aan tafel voor het avondeten. Achteraf lees ik ontvangen berichtjes via messenger. Er is er ene van mevr. Paradijsvogel. Of ik even enkele spullen wil ophalen. Ook of ik morgen zaterdag een CD wil halen voor Doortje. Die zal ze me terugbetalen. De Muizen wonen in de buurt van die winkel en hen heb ik beloofd om samen met hen zaterdag naar Zoonmuis te rijden. Die zit in de problemen. Weer eens werk kwijt door overvloedig gebruik van drank en drugs. Grote Muis had me onlangs gebeld met de vraag of ik met zoonlief boodschappen wil doen. Hij woont ver weg van alle winkels en heeft niets meer in huis. Ook heeft hij dit weekend…

View original post 255 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Afspraken met de Muizen en Paradijsvogels.

 1. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje ligt op de stoffige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Karel zegt:

  Ja dit las ik al. 😇
  Vanmiddag wandelde ik wat door Vlissingen , morgen pik ik de route naar Rotterdam op
  Prima weer
  Nu op hotel kamer film kijken
  Fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.