Krottegem.

61331274_517465638789429_4184010290536382464_n.jpg

Krottegemse Feesten op de OL Vrouwemarkt in Roeselare van woensdag 29 mei tot zondag 2 juni. Muziek, maar ook kermis, kermiskoers, loopwedstrijd… Donderdag 30 mei Salsa-avond met D’LOVE ; Vrijdagavond 31 mei wereldmuziek met SEGUN OLA (Nigeria), SEEKAMAN (Ghana), PATT MAYEU, soundsystem MC JAH FREQUENCY; Zaterdag 1 juni feesten met RADIO NEGRA en zondagmiddag 2 juni Afrikaanse ritmes en draadpoppentheater met GREGOIRE VISEHO (Togo). En…allemaal GRATIS !!!

Gisteren 30 mei OLHHemelvaartdag was Eva richting Krottegem gewandeld om even te kijken en te genieten van de Feesten aldaar. Toen ze er aankwam was ze nog iets te vroeg. Dan maar richting stationsplein en een terrasje genomen in afwachting dat het feest begon.

Of ik er heen ga weet ik nog niet. Alleszinds vandaag niet daar ik moet werken tot 19 u en als ik thuis kom staat Greet klaar om samen met mij naar de Colruyt te trekken.

Groetjes en tot dan.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op Krottegem.

 1. Ik hou wel van dit soort culturele evenementen. Weer eens even wat anders dan het gebruikelijke piratenfestival

 2. Ik zou zeker gaan. Klinkt tof! Alhoewel ik denk dat dit soort volksfeesten toch heel wat minder populair is dan bij onze grootouders het geval was. Dat moet toen echt zoiets als het feest van het jaar zijn geweest…

 3. Naar zo’n evenement, zou ik zeker heengaan Suske.

 4. Matroos Beek zegt:

  Krottegemse feesten, klinkt echt leutig!

 5. Sjoerd zegt:

  Dat is toch ook een uitje, samen naar de Colruyt gaan. haha….

 6. ms zegt:

  Vanavond pas? Zie dat de Colruyt niet leeggeroofd is. Wij waren er vanmorgen, het leek een mierennest. De parking was te klein, ik heb de auto maar op de steenweg gelaten.

  Ik las over die feesten in de krant en dacht dat Krottegem een spotnaam was. Nu jij het er over hebt ben ik even gaan googelen. Blijkbaar is het ooit wel een spotnaam geweest maar heet de wijk nu wel officieel zo. Het heeft wel iets volks op die manier.

 7. rietepietz zegt:

  Het was er nog erg rustig ten tijde van de foto maar dat is ongetwijfeld wel veranderd.

 8. Gezellig, toch zeker even een kijkje gaan nemen onder het genot van de versnaperingen.
  Veel plezier Suske 🌻🌞

 9. Karel zegt:

  ja ik zou ook ff over de kermis , alleen de schiettent ff en dan een pint pakken en wachten op de koers 🙂
  ik kijk nu de Giro
  koers groet

 10. Karel zegt:

  zit ik in de spam ?

 11. Karel zegt:

  ik zou zeker ff over de kermis , wat schieten bij de schiettent
  dan om een pint en wachten op de koers
  kijk nu de Giro
  koers groet

 12. Karel zegt:

  ik krijg geen reactie van mij te zien ??

 13. Bertie zegt:

  De naam is echt, las ik. Zullen de feesten het ook wel zijn. 😉
  Veel plezier wanneer je alsnog gaat.

 14. Jij bent voor vandaag onder de pannen. Ik hoop voor Eva dat ze het leuk heeft gehad.

  Love As Always
  Di Mario

 15. Karel zegt:

  ik zou ff naar de schiettent
  en dan een pintje pakken en wachten op de koers

 16. hanry zegt:

  Ik hoop dat het een gezellige dag was.

 17. John zegt:

  Kermis is altijd leuk natuurlijk. Alleen daarvoor zou ik al even gaan denk ik.

 18. Krottegemse feesten, niet te missen..lijkt me

  groeten

 19. Het lijkt me leuk om nar toe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.