Labelen.

20190521_140541.jpg

Vandaag was ik enkele malen in buurgemeente Izegem. Op zich niet verwonderlijk daar ik behalve op maandag iedere werkdag even langs moet bij de Kringwinkel aldaar. Deze morgen moest ik enkele medewerkers naar het cultureel centrum brengen om fietsen te labelen. Dit naar aanleiding van het fietsexamen in enkele scholen daar uit de buurt.

Deze namiddag was ik er terug op het plein vlak voor het cultureel centrum met een medewerker.  Nu bleef ik om te helpen met het labelen. Met zo’n label op je fiets is de kans groot dat deze teruggevonden wordt bij diefstal.  Da’s altijd meegenomen, niet ?

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

26 reacties op Labelen.

 1. Inge David zegt:

  Inderdaad !
  Je weet maar nooit dat je ooit ook eens slachtoffer bent van je gestolen fiets !
  Tegenwoordig doen ze gratis, dus waarom niet !
  Fijne avond nog !

 2. Sjoerd zegt:

  Beter is het natuurlijk om je fiets niet kwijt te raken… Maar snel terug vinden is ook een optie op deze wijze.

 3. rietepietz zegt:

  Ik zie dat ik er ook makkelijk zou kunnen parkeren met een invalide kaart;-)

 4. Suskeblogt zegt:

  Parkeerplaatsen genoeg daar voor auto’s met zo’n kaart.

 5. rietepietz zegt:

  Ik maak er tegenwoordig graag gebruik van.

 6. een goed initiatief dat hoogstwaarschijnlijk gratis is Suske

 7. Suskeblogt zegt:

  Het is inderdaad gratis.

 8. Suskeblogt zegt:

  Je hebt gelijk er gebruik van te maken. Dat recht heb je. Wij hebben ook zo’n kaart voor Eva, maar die gebruik ik alleen als Eva mee met de auto is.

 9. Matroos Beek zegt:

  Bij ons op school komen ze ook de fietsen van de leerlingen labelen, voor wie dat wil. Een mooi initiatief.

 10. rietepietz zegt:

  Ja ik uiteraard ook alleen als Henk erbij is maar die is ook altijd bij me omdat ik hem niet alleen thuis kan laten. Ik heb in hoofdzaak zo;n plaats nodig omdat bij gewone insteekhaven meestal reen ruimte genoeg is om de rolstoel uit de auto te kunnen halen. En zelfs als dat wel lukt is het maar de vraag of een volgende parkeerder niet nét wat dichter naar de streep parkeert.

 11. Is dat niet een beetje ouderwets ? 🙂 Een beetje fiets is tegenwoordig uitgerust met een trackingchip

 12. omabaard zegt:

  Oh, moet ik ook nog doen met mijn nieuwe fiets! Bedankt voor de tip.

 13. Suskeblogt zegt:

  Daar heb ik geen ervaring mee. Of de chip al volkomen ingeburgerd is betwijfel ik.

 14. ms zegt:

  Groot gelijk. Alles wat diefstal kan tegengaan is inderdaad mooi meegenomen.

 15. Misschien moet je de fiets bij mij ook maar eens komen labelen ;-0

  Love AsAwlays
  Di Mario

 16. Bertie zegt:

  Voorheen konden we de postcode laten graveren, ergens in het frame Later zei iemand dat slimme dieven het eruit konden slijpen. Of het waar is weet ik niet maar met een label lijkt me dat moeilijker.

 17. Ja, je moet toch wat om te proberen je eigendommen te behoeden voor diefstal. Hopelijk helpt het!

 18. logbankje zegt:

  Nuttig het labelen een fiets is zo verdwenen.
  Wel een afwisselende dag met mooi weer. Hans

 19. Villasappho zegt:

  Ja een label trekken ze eraf, jaren geleden eens meegedaan aan iets anders. Ik had een tracker in mijn frame. Leuk maar nu zijn mensen bang dat ze gevolgd worden.

 20. Rebbeltje zegt:

  Jammer dat het nodig is pfftt
  Liefst zou ik de deuren ook niet sluiten…wie weet ooit haha

 21. Ben bang dat labelen hier in Leiden niet afdoende is 😦

 22. marjolijn1 zegt:

  Alle kleine beetjes helpen …!

 23. ZON-nebloem zegt:

  ja, fietsen worden hier in de buurt genoeg gestolen….
  Een @->- voor jou.

 24. Een goed idee, er worden heel wat fietsen gestolen.

 25. Ja, dat klinkt als een goed systeem. Het is werkelijk stomvervelend als je fiets wordt gestolen. Ik heb er helaas ook ervaring mee.

 26. hanry zegt:

  Dat kan nooit kwaad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.