Dwars door Vlaanderen !

2019-04-03_04-59-27

Het zou wonderbaarlijk zijn als er in Vlaanderen niet ergens een wielerwedstrijd is. Zo ook hier in Roeselare waar de start werd gegeven voor voorjaarsklassieker “Dwars door Vlaanderen”.  Daar ik de baan op moest vertrok ik wat vroeger dan gewoonlijk. Kwestie om dat fietsende geweld te ontwijken.

Toen ik Tielt binnenreed deed een vriendelijke politie agent teken dat ik niet door kon. Ik moest omrijden. Geen probleem, ik zou mijn  weg wel vinden.  Toen ik eindelijk mijn weg gevonden had deed een al even vriendelijke seingever teken dat de renners op komst waren.  Ik stapte uit en ging op hem af. Hij wist te zeggen dat de renners er ieder moment konden voorbijrijden. Of ik wat kon wachten tot ze voorbij waren. Geen probleem voor mij.

Enkele minuten later kwamen ze in zicht.  Als een flits zoefden ze voorbij en voor iedereen het goed en wel besefte waren ze weer weg richting Waregem als ik het goed heb. Zo kon ik weer verder rijden.

Welke grootheden er op deze foto staan weet ik niet, maar Van der Poel heeft in ieder geval gewonnen. Zelfs ik weet dat.  🙂

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Dwars door Vlaanderen !

 1. perdebytjie zegt:

  Dit kan heel lastig wees, veral as jy haastig iewers heen moet gaan.

 2. Koen zegt:

  Van der Poel … Wat een kanjer. Voor mij de grootste Nederlandse sportman van de laatste twee jaar. Wat een geweldige aanwinst voor het wielrennen. En zo zie je maar … veldrijden levert supertalent … Lars Boom in een nabij verleden. Stybar, Van der Poel, Van Aert … Genieten, gekluisterd aan de radio in Mozambique … Ik denk dat ik daarmee ook drie grote kanshebbers voor “Vlaanderens Mooiste’ heb genoemd … Opa Pou-Pou zal wel trots zijn …

 3. omabaard zegt:

  Van die koersen ondervind ik ook enkel hinder in het verkeer, maar…. ik vind het wel tof om ze real life te zien voorbij flitsen.

 4. Bertie zegt:

  De naam zegt met niet veel, je bent zeker een kenner? 🙂

 5. Sjoerd zegt:

  Die gaan zo snel voorbij dat je meestal niet eens kunt zien wie er allemaal rijden.

 6. Als ik door Vlaanderen wandel en ik zie ergens, het liefst op een hoek in een onaanzienlijk dorp, Café De Sport, dan trilt er altijd ontroering in mijn borst. Dit is geen ironie.

 7. ms zegt:

  Wij hebben vandaag de koers niet gezien. We waren niet thuis.

 8. Je kan ze maar beter vrij baan geven want die profs gaan pas echt hard

 9. Karel zegt:

  ha die Suske
  ik zag die geweldige koers op sporza en genoot
  nee ken die op de foto ook niet noemen
  maar zag een mooie finale en een terechte winnaar
  tot zondag bij de hoogmis 🙂

  fijne avond groet

 10. rietepietz zegt:

  Ik rij al sowieso een stukje om als ik weet dat ik zoiets tegen kan komen, heb er echt helemaal niéts mee!

 11. Villasappho zegt:

  Heb las 1 keer moeten wachten maar herken het van de vakanties van vroeger.

 12. Zelfs ik heb hier nog een stukje van gekeken vanmiddag. Ik moest wachten totdat Shirel en yaron klaar waren met km.

  Love As always
  Di Mario

 13. Marry zegt:

  Wat is km?

 14. Wat is die Van der poel een geweldig fenomeen, hè.
  Vanmiddag heb ik niet kunnen kijken, maar zondag nestel ik me lekker voor de Ronde.

 15. RenéSmurf zegt:

  Ja, dat is leuk voor de fiestsportliefhebber!

 16. Matroos Beek zegt:

  Zoef en ze zijn zo voorbij. Een sliert kleuren…

 17. logbankje zegt:

  Vlaanderen en een wielerwedstrijd onafscheidelijke vrienden.
  Zo heb je toch iets van de tour gezien. Hans

 18. ZON-nebloem zegt:

  ja, Vanderpoel doet het heel goed, ook met veldrijden
  Ik heb het ook gehoord op het nieuws
  Een @->- voor jou.

 19. marjolijn1 zegt:

  Ja, veel spektakel in Vlaanderen, en dan moet zondag nog komen…!

 20. klaproos zegt:

  heerlijk als je zo kunt gaan voor een sport, dat ken ik niet 🙂

 21. Suskeblogt zegt:

  Krav Maga, een vorm van zelfverdediging.

 22. Marry zegt:

  Daar had ik nog nooit van gehoord, ga ik eens opzoeken. Bedankt.

 23. gerdaYD zegt:

  Je was er op het juiste moment bij Suske, zo kon je nog een knappe foto van deze wielerkoers maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.