Boodschappen met de Muizen !

De soap is nog lang niet op zijn einde.
Dit dacht ik vorig jaar, maar ik had het mis.
Geniet van deze avond en de Muizen.
Groetjes.

🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is vrijdag omstreeks 17 uur. Mijn GSM begint te zingen. Ik neem op. Het is Grote Muis. “Ben je nog op je werk ?” Ik antwoord dat ik thuis ben. “Waarom ?”  Grote Muis antwoordt dat ze ieder moment Kleine Muis verwacht van school. Ze wilt weten tot hoe lang de Aldi open is. Ik vermoed tot 18u30. “Kan je morgen zaterdag niet ?” vraagt ze. Ik kan in de namiddag, maar niet in de voormiddag zoals zij wilt. Dan moet ik Eva naar de dansles brengen. “Weet je wat ? ik kom je ophalen. Kunnen we samen boodschappen doen”.  Da’s ok ! “Tegen dan zal Kleine Muis thuis gekomen zijn.” ik hang op en neem mijn schoenen en jas. Greet is bezig een kleine boodschappenlijst op te stellen.

Even later ben ik bij het huis van de muizen. Beide dames staan al klaar. “Ben ik net thuis moet…

View original post 228 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Boodschappen met de Muizen !

 1. Karel zegt:

  ik genoot eerder al van de Muizen
  en aanstonds een rustig tv avondje 🙂

  ja de kans is groot na al die biertjes , dat er een kater komt hihi

  fijne avond groet

 2. logbankje zegt:

  Ga zo lezen, de muizen maken nieuwsgierig. Hans

 3. RenéSmurf zegt:

  Een soap gaat immer voort, dat stopt nooit.

 4. gerdaYD zegt:

  De muizenfamilie heeft toch maar geluk om zo’n goeierd als jij als vriend te hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.