Pijnlijke rat !

Vandaag retro-dag in de kringwinkels te lande.
Mij zal je er waarschijnlijk niet aantreffen wegens te druk en ook dat ik niet geinteresseerd ben in oude spullen die hier nergens voor nodig zijn.
Ik zou eerder spullen naar de kringloop moeten brengen. Heb ik weer wat extra ruimte in huis.
Ondanks dat het zaterdag is toch een vervolg op het verhaal van nonkel Juul. Kwestie deze duistere dag wat aangenamer te maken. Hoop ik toch. :).
Groetjes.

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Nog voor Conny het vuur kan aansteken horen de kinderen een akelige schreeuw. De kinderen zien iets bewegen. Van onder het hooi komt een blote boer floris tevoorschijn. Aan zijn 10 procent  spartelt een grote rat die er haar tanden in gezet heeft. Als een gek rent de arme boer schreeuwend naar buiten. De kindjes weten niet wat ze zien en krijgen de slappe lach. Per ongeluk gaat de kalasjnikov van Hermanneke af. Gelukkig is alleen Wiske van de beenhouwer geraakt. Huilend loopt ze terug naar huis roepend om haar mama.   

Dan willen de anderen voortmaken met dat vreugdevuur, maar nu komt Gina in Eva’s kostuum van onder het hooi te voorschijn. Zij wilt niet levend geroosterd worden. Vlug stopt Conny de aansteker van haar papa terug in haar broekzak. De kindjes beraadslagen en beslissen dan om geen tweede wereldoorlogje te spelen maar Adam en Eva in het aards…

View original post 128 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pijnlijke rat !

 1. Rebbeltje zegt:

  Loop altijd graag door die winkels…ook met de kleinkinderen en als die dan wat mogen uitzoeken zijn we allemaal weer blij. Zij omdat ze wat krijgen en ik omdat het bijna niks kost
  Fijn weekend

 2. Sommige kringloopwinkels, durven nog pittige prijzen te vragen Suske.

 3. Het gedrentel door dergelijke winkels is niks voor mij.

 4. Karel zegt:

  mij zal je er ook niet zien , op dit soort speciale dagen pppfffttt , mij te druk
  ik was vanochtend ff naar een winkel en de spoorwinkel , maar gelukkig snel geslaagd en weg daar 🙂

 5. Tine de Jong zegt:

  Ik ga graag naar deze winkels omdat je soms toch wel eens iets vind wat je erg mooi vindt. Als er een speciale dag is dan gaan we niet , want dat zijn meestal artikelen waar men van af wilt en er al lang staat of ligt. Maar voorlopig even daar geen bezoek voor mij want er is nu even wat anders wat veel belangrijker is om te gaan doen.

 6. Villasappho zegt:

  Ik heb zo mijn periodes en heb nu ook echt geen zin in de kringloop.Hooguit om spul weg te brengen.

 7. RenéSmurf zegt:

  Ik koop ook alleen iets als ik het hebben wil, zomaar wat rondkijken is niet zo mijn ding.

 8. Marry zegt:

  Vanmorgen was het hier prachtig weer. Veel zon en wind.

 9. Matroos Beek zegt:

  Winkelen vind ik sowieso vreselijk. Maakt niet uit of het nieuwerwets of ouderwets of de markt is. Het is voor mij een noodzakelijk kwaad, dus ik ga het niet opzoeken in mijn vrije tijd.

 10. John zegt:

  Ik ben juist enorm aan het opruimen. Alle overbodige spullen er uit. Oude meuk zit ik nu dus ook niet op te wachten.

 11. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Wat jij naar de kringloopwinkel brengt is goed voor anderen die er juist hun spullen vandaan halen, het is dus een win-win situatie hé.
  En kijk eens, we krijgen zowaar twee keer Nonkel Juul over de vloer… bedankt!

 12. majaer zegt:

  Ik kom eigenlijk nooit in de kringloop winkels, ik heb zelf genoeg overbodige spullen.
  Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.