Vergeetachtig.

2019-02-04_04-03-15

De weergoden zijn druk bezig geweest vandaag. Momenteel regent het hard. Deze voormiddag was het nog droog en vroor het, maar toen ik voor het werk met de fiest er op uit moest begon het te hagelen. Eenmaal terug binnen vielen bakken sneeuw en smeltende sneeuw. Gelukkig (of ongelukkig voor de liefhebbers) bleef de sneeuw niet liggen. Terug naar  huis fietsende kreeg ik koude regen te verwerken.

Straks nog even naar de Colruyt voor boodschappen. Goed dat Greet een lijst maakt met wat we nodig hebben. Sinds kort schrijf ik ook van alles op. Of beter gezegd : ik ben van plan op te schrijven. Vergeten dat ik doe. Op alle gebied. Het zal met het ouder worden te maken hebben.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vergeetachtig.

 1. ms zegt:

  Hier geeft buienradar al de hele dag regen maar we hebben nog geen drup gezien.

 2. ms zegt:

  Oeps, niet buienradar, maar de weerapp van de telefoon.

 3. hanry zegt:

  Dat vergeten komt mij bekent voor.
  Als ik niet sebiet opschrijf wat ik niet mag vergeten, dan zou ik bijna mijn hoofd nog vergeten mee te nemen. Maar ach, mijn hoofd is toch een vergiet. Dus of dat veel zou uitmaken dat ik die vergeet… dat weet ik niet.

 4. het scheelt nog wel als je kan terugvallen op andere gezinsleden maar als je je eigen huishouden bestiert weet je dat je nog een tochtje mag maken voor de vergeten boodschappen …. komt bij mij dan ook zelden voor 🙂

 5. marjolijn1 zegt:

  Ja, het is hier ook nat en koud…!
  Die seniormomentjes krijg je zomaar gratis bij het ouder worden… 🙂

 6. kil weer vandaag,helemaal niet mijn ding Suske…
  lijstjes maken voor de boodschappen, doe ik niet
  maar als ik thuis kom, weet ik wel wat ik vergeten ben
  groeten

 7. Bertie zegt:

  Wispelturig weer bij jullie. 😉
  Hier waait het alleen hard maar wie weet wordt het nog zwemweer.

 8. Suskeblogt zegt:

  In het verwarmd en overdekt zwembad hier zie ik het wel zitten.

 9. Matroos Beek zegt:

  Je ben niet alleen Suske, ik moet ook alles opschrijven. Weer of geen weer.

 10. rietepietz zegt:

  En dan schrijf je op wat je moet halen, laat het briefje op tafel liggen en neemt dan tóch precies de juiste boodschappen mee;-)

 11. Ik schrijf ook op wat belangrijk is hoor, de grijze cellen worden ouder hè?

 12. Ja, ik heb ook in al die weersinvloeden gefietst vandaag. Maar het wordt iets warmer als het goed is.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Karel zegt:

  ja ik kreeg ook een bui natte sneeuw op m’n bol bbbrrr
  maak tegenwoordig ook een lijstje ,maar kwam er al wat keren achter dat ik niet alles opschreef hihi
  fijne avond groet

 14. Sjoerd zegt:

  Wij schrijven wat essentiële dingen op, en komen toch thuis met dingen die we nog hadden staan. Sindsdien doen we af en toe een rondje door de voorraad. Dan eten we een dag gewoon iets met wat we nog hebben.

 15. RenéSmurf zegt:

  Ja, hier ook natte sneeuw, gevolgd door regen, niet veel aan.

 16. Bij mij gaat de vergeetachtigheid als gevolg van de MS en de toch gestaag vorderende leeftijd dubbelop. Maar gelukkig zijn er genoeg hulpmiddeltjes als briefjes en de iPhone.

 17. ZON-nebloem zegt:

  ik vergat soms mijn briefje mee te nemen naar de winkel, maar sinds een maand heb ik een app voor mijn winkelbriefje, en dat is de redding voor mij 😉
  Een @->- voor jou.

 18. John zegt:

  Ik gebruik mijn telefoon voor alles wat met geheugen te maken heeft. Ook de boodschappen lijst maken we er op. Dan kun je makkelijk iets er tussen schrijven op volgorde van de winkelpaden. Bejaarde momentjes hebben we allemaal maar niet al het vergeten kun je daar aan vastplakken.

 19. Villasappho zegt:

  Ik heb zo’n hekel aan nog eens terug moeten dus maak ik maar een notitie.

 20. Suskeblogt zegt:

  toeval inderdaad ! 🙂

 21. meninggever zegt:

  Als ik al eens zelfstandig naar een supermarkt moet heb ik altijd een lijstje bij me. Niet omdat ik vergeten zou, meer omdat ik geen regelmatige bezoeker op eigen houtje ben. Vrouwlief maakt de lijstjes en die weet altijd precies waar de aanbiedingen te vinden zijn. Ik koop wat ik denk dat lekker of handig is. Wat dat vergeten betreft….ik ben mijn leven lang belast met het niet onthouden van namen. Dus: ‘die filmster die ooit een verhouding had met dat leuke blonde ding met die rol in die serie, gosssss hoe heette die nou ook al weer’. En dat vrouwlief dan die namen weet. Ik ken jaartallen en andere zaken uit de bol, herken elk vliegtuigtype of automodel, maar wie er in reden?? Geen idee…..Dus is niet meteen ouderdom. Kan ook interesse zijn…:)

 22. gerdaYD zegt:

  Tja, de koude en de er aan gekoppelde sneeuw momenteel verdwenen maar we hebben er nu wel regen aan over gehouden.
  Heel herkenbaar dat vergeten! Van mezelf weet ik dat het komt door het ouder worden maar jij bent er toch nog te jong voor. Het zal wellicht aan de winter liggen die de hersencellen op non-actief zet hihi.

 23. frank-103 zegt:

  Dat vergeetachtige is wel een beetje een leeftijd iets, daar had ik vroeger ook nooit zoveel last van. Nu ligt de voorraadkast soms te vol, beter mee verlegen dan om verlegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.