Stappen en feesten met Grote Baas.

Fijne zaterdag en veel leesgenot iedereen.
🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is vrijdag in de late namiddag. Het weekend kan beginnen. Even mijn GSM uit mijn jaszak halen. Tijdens het werk staat  hij op stil en ligt hij in mijn locker. Na het werk kijk ik dan of er berichten gestuurd zijn of iemand me heeft proberen op te bellen. Jawel Hoor, grote Muis heeft geprobeerd me te bellen. Ik bel nu maar zelf even.
“Heb je gebeld ?” begin ik het gesprek. Ja, dat heeft ze. “Kleine Mama vraag of we even langskomen.”  ik moet even slikken. “Zie je dat zitten ?” vraag ik. Dat ziet ze. “Ben je nu nog op je werk ?” Ik antwoord dat ik momenteel thuis ben. Werk zit er op. “goed, Ik kom eraan”.

Daar het het spitsuur is raak ik moeizaam bij de Muizen. De deur staat op een kier. Wiske, het hondje van de muizen herkent het geluid van de auto…

View original post 646 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Stappen en feesten met Grote Baas.

 1. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en een fijn weekend gewenst.
  Wat kan jij toch knap schrijven, nooit overwogen om eens een boek te maken?

 2. Suskeblogt zegt:

  Een boek zou te hoog gegrepen zijn. Misschien kortverhaaltjes of een bundel van deze soaps ?

 3. ms zegt:

  Eerlijk gezegd, ik zou afstand nemen.

 4. Suskeblogt zegt:

  Doe ik hoor, afstand nemen. Ik laat me niet meeslepen in hun neerwaartse spiraal. Dat was de reden waarom ik niet gebleven ben de hele tijd.

 5. Karel zegt:

  ha die Suske
  goed te lezen dat je afstand neemt van die neerwaartse spiraal

  ja ook hier het weekend al aardig op dreef
  nee ik hoefde er niet perse uit vandaag , eten genoeg in huis
  laat die paradijsvogel zelf maar ff er op uit gaan 🙂

  alvast een fijne avond groet

 6. John zegt:

  Lijkt me eigenlijk wel lekker. De telefoon heel de dag niet bij je. Zoals het vroeger was dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.