Feest voor een jarige !

ziezo,
de week is alweer halverwege.
Tijd voor een verhaaltje daar ik verder niets mede te delen had wegens doordeweekse dag.
Groetjes.

🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

Een zaterdag in oktober. De zon schijnt en geen wolkje aan de hemel. We hebben een mooie nazomer. Vorige week was Doortje jarig. Reeds 12 lentes telt het meisje. Vandaag gaat ze haar verjaardag vieren in zo’n overdekt speeldorp. Zoals altijd ben ik ook uitgenodigd.  Samen met mama Paradijsvogel ga ik haar ophalen en naar het speeldorp rijden.

Even na de middag krijg ik een berichtje van Doortje. Ze vraagt of ik haar vriendin kan ophalen. Ze laat me het adres weten. Die vriendin komt met haar mama en zusjes. “Anders moeten ze te voet komen”. Dat is een beetje veel volk voor in mijn auto. Ik spreek af dat ik eerst die mensen ga ophalen en naar het speeldorp brengen. Doortje geeft me het adres. Dat is op de weg naar de Paradijsvogels. Ik hoef dus niet om te rijden.  

Een kwartier later zet ik mijn auto aan…

View original post 380 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Feest voor een jarige !

 1. joke_dev zegt:

  Je bent toch ook altijd de redder in nood!

 2. RenéSmurf zegt:

  Gelukkig is het nog lang geen oktober, en gelukkig lonkt het weekeinde alweer, het schiet alweer op.

 3. Bertie zegt:

  Een feestje, daar zou ik ook wel zin in hebben maar er is niets te vieren behalve de woensdag. 🙂

 4. Karel zegt:

  ja de tijd vliegt voorbij
  daar staat inderdaad al een deel van de Trump muur 😦
  die moet ie om zich zelf laten metselen , de zot
  fijne avond groet

 5. ms zegt:

  De weken gaan inderdaad als een sneltrein voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.