Boekje !

31375527917_5dffd5b320_o

 

Deze namiddag is Eva naar stad getrokken. Toen ze terugkwam had ze enkele koopjes bij. Enkele boeken over make up en nog iets wat ik me niet direct herinner. Ook was er een boek dat mijn aandacht trok : vegetarisch koken.  Nu eten we regelmatig vleesloze schotels dus dit kan er ook bij.  Vlees eten doen we zo al weinig en als je dan nog leest over een slachthuis dat zijn dieren mishandelt heb je helemaal geen trek meer. Hoe dan ook, eens veggi eten is ook lekker en er is steeds meer op de markt.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Boekje !

 1. Rebbeltje zegt:

  Zeker weten is dat ook lekker…
  Fijn weekend

 2. ms zegt:

  Die idioten vergeten wel dat ze op die manier eens zonder werk kunnen komen te zitten. Krapuleus tot en met.

 3. rietepietz zegt:

  Ik mag toch graag een stukje vlees bij de warme maaltijd, de porties zijn in de loop der jaren wel gehalveerd

 4. Bertie zegt:

  Ja, vreselijke praktijken maar ik blijf af en toe vlees eten. Het maakt de maaltijd af!

 5. Ik eet ook heel weinig vlees Suske, er zijn vervangers genoeg.

 6. fietszwerver zegt:

  ik eet nog wel een stukje vlees , meer vis trouwens
  ja die vreselijke beelden halen nog te vaak het nieuws
  nog strenger controleren en die lui op staande voet ontslag 😦

  fijne avond groet

 7. doorgaans ga ik 2 dagen per week vleesloos. De rest van de dagen geniet ik toch echt wel van een varkenskoteletje of biefstuk

 8. Matroos Beek zegt:

  Laat het smaken Suske. Ik eet enkel gevogelte en vis. Varkensvlees krijg ik niet meer naar binnen. Rundsvlees eet ik nog bij uitzondering.

 9. Wij eten gemiddeld 3 tot 4 keer vegetarisch tegenwoordig.

 10. 2/3 van mijn maaltijden zijn vegetarisch. Het ontbijt en lunch… ;-0
  of telt dat niet mee?

  Love As Always
  Di mario .

 11. logbankje zegt:

  Ik ben ook een heel matige vlees eter.
  Als kind hielp ik bij de slager en mocht mee naar het slachthuis, vond het verschrikkelijk. Hans

 12. omabaard zegt:

  Pluim voor Eva van een reeds-30-jaar-vegetariër. 🙂

 13. marjolijn1 zegt:

  Veel vlees eet ik niet, maar af en toe een lekker stukje is heerlijk..!
  Fijn weekend.

 14. Sjoerd zegt:

  Doe mij dan toch maar een frietje stoofvlees… zeker met deze temperaturen buiten.

 15. Villasappho zegt:

  Ja de filmpjes ken ik minder vlees eten kan zeker geen kwaad. Met kerst bergen (vlees) eten zit er niet in.

 16. zon-nebloem zegt:

  ik eet alles, maar mijn zoon eet geen vlees, dus ik ben goed in het zoeken van zo’n receptjes, vorige week maakte ik nog nog hamburgers van aardappel en courgette, enz….mmmm
  …Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou…

 17. John zegt:

  Wij eten voor 90 % vega nu. Ik maak nog een maal per week een gerecht met kip, maar ook dat zal wel verdwijnen in de loop der tijd.

 18. Goed bezig Suske!!!!!!!!!

 19. leegschrift zegt:

  Je voelt je ook vaak beter als je vega eet.

 20. gerdaYD zegt:

  Leuk van Eva dat ze dit boek over vegetarisch koken meebracht, er zullen wel enkele lekkere recepten in staan om vleesloos te koken. Je hebt gelijk, als je al die schandalen hoort over hoe met het slachtvee wordt omgegaan zou je de zin in een stukje vlees wel laten.
  Veel mensen weren het dan ook van hun bord…

 21. meninggever zegt:

  Opmerkelijk dat mensen zich in onze streken wel druk maken over het afschieten van edelherten in een aangelegd park of de duinen, maar zelden of nooit over die enorme vleesindustrie waaraan elke dag duizenden dieren worden overgeleverd. Tuurlijk eet ik af en toe ook wel wat vlees, of vis, maar we voegen ook regelmatig vegetarisch voedsel toe. Dat draagt dan tenminste iets bij aan het verminderen van dat dierenleed..

 22. Frank-103 zegt:

  We eten geen vegaburgers maar eten wel munder vlees, toch een soort consuminderen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.