Gebroken Vlaams !

2018-12-07_06-13-25

“Volgende maand ga ik naar Malta”, vertelt hij me met zachte stem. Terwijl hij spreekt stopt hij een”onzelievevrouwke” (zie foto) in de mond. Ik wil hem waarschuwen dat deze snoep niet “halal” is, maar ik ben te laat. “Ga je bij familie of vrienden ?” vraag ik nieuwsgierig. Hij knikt. “Bij familie en dan naar Italie, ook bij familie”.

Hij komt dichterbij en praat nu nog wat zachter. “In Malta mooie meisjes.” Ik knik begrijpend. “Meneer is nog vrijgezel ?” Hij knikt weer. “In februari trouwen met vrouw uit Antwerpen dan hier komen wonen. Maar eerst naar Malta, daar mooie meisjes !”

Nu komt hij nog wat dichterbij : “Alleen mijn vrienden weten!”.ย  Ik moet even slikken. Ben ik nu ook zijn vriend ? Dan gaat hij terug weg met de fiets aan de hand. “Goede reis” groet ik hem en neem zelf een snoepje.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

25 reacties op Gebroken Vlaams !

 1. ms zegt:

  Gelukkig heeft Sinterklaas dit jaar die lievrouwkes niet gebracht. Wij kunnen daar namelijk ook niet afblijven.

 2. Rebbeltje zegt:

  Nog nooit van gehoord…maar zijn schuimpjes dus ๐Ÿ™‚

 3. rietepietz zegt:

  Als dat maar goed komt nu hij niet halal snoepgoed gegeten heeft, misschien willen vrouwkes helemaal niet.

 4. bentenge zegt:

  Mooie Maltese Meisjes? MmM

 5. Bertie zegt:

  Hij mag hopen dat niemand het verraadt bij de imam. -D

 6. Hahahaha…dat is een snoeper, die niet alleen van onzelievevrouwke’s houd.

 7. Wat een gaaf verhaaltje. Prachtig verteld.

 8. Sjoerd zegt:

  Of die meiskes op Malta hem ook als een vriend zien weet ik zo net nog niet…

 9. omabaard zegt:

  Wat een lekkere รฉn spannende ontmoeting.
  En van die lievevrouwkes ben ik ZOT!

 10. fietszwerver zegt:

  zijn dat zulke lekkere snoepjes Suske
  die waar je pas mee stopt als ze op zijn ๐Ÿ™‚

  ik had in Schotland 1 regen dag in 3 weken hihi

  fijn weekend groet

 11. logbankje zegt:

  Best wel een innemend verhaal, zo krijg je vrienden. Hans
  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina โ€œBankโ€™s Radioโ€

 12. Van je vrienden moet je het hebben… sommige vertellen soms te veel nl.

  Love As Always
  Di mario

 13. Matroos Beek zegt:

  O maken ze die Lievevrouwkes nog steeds? Ik was er vroeger verzot op, maar nu snoep ik niet meer. Of toch zo min mogelijk. Lievevrouwkes waren wel hรฉรฉl zoet. Hier in Nederland geloven de protestanten niet in Lievevrouwkes. Ze zijn niet te vinden in de supermarkt. ๐Ÿ˜‰

 14. Het is wel een resolute manier om Maria tot je toe te laten.

 15. marjolijn1 zegt:

  Mooi verhaal…!
  Fijn weekend.

 16. zon-nebloem zegt:

  mmmmm guimauvkes :o) dat sla ik niet af, zeker de echte van etna niet
  Ik heb al compassie met die vrouw waar die mee trouwt
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->– voor jou.

 17. John zegt:

  Nu zijn we allemaal zijn vriend want wij weten het nu ook. Of jij bent geen vriend want je vertelde het door.

 18. Goed idee. Heb zonet ook een reis geboekt naar Malta ๐Ÿ™‚

 19. dat is pas een echte snoeper Suske

  groeten

 20. gerdaYD zegt:

  Goede middag Suske en een fijn weekend gewenst.
  Ai, zijn die lekkere snoepjes niet halal dan? Dat wist ik niet want ik veronderstel toch dat er geen varkensvlees in zit hihi.
  Leuk verhaal alweer en een vriend ben je niet echt hoor als je wat hij je toevertrouwde zomaar op het internet zet *wink, big smile*.

 21. Mooie meisjes en lekker snoepjes … meneer heeft duidelijk smaak … ๐Ÿ˜‰

 22. Yova zegt:

  Eerlijk gezegd ik moest wel heel goed bekijken wat op de foto staat. Lekker snoepjes. Haha eten geen varkenvlees. Het klopt wat er gezegd word. Leuk om te weten je verhaal. Fijn weekend.

 23. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  zoals Rob al zei , Elvis zijn muziek is tijdloos ๐Ÿ™‚
  fijne avond groet

 24. Frank-103 zegt:

  Lievevrouwkes zegt me niks, maar die zijn wel erg lekker begrijp ik?

 25. meninggever zegt:

  In veel landen zijn er mooie meisjes. Ik heb er heel wat gezien. Soms waren ze bedoeld voor de rijken der aarde, maar op andere momenten gewoon op straat…. Malta ken ik niet. Nooit geweest. Maar of daar de meiden nu wachten op een man die straks kiest voor zijn eigen soort???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.