Google+ verdwijnt !?

Een vraag van Gerda die blogt via blogger van Google.

zou je de link naar dit stekje niet in je reactie bij mij kunnen zetten? Ik moet nu altid op de Googlepagina een heel stuk naar beneden scrollen

Voor zover ik weet kan ik niet meer met mijn WordPress account reacties geven op blogs van blogger/blogspot. Vroeger kon dat wel, nu niet meer. Of er andere mogelijkheden zijn kan men mij in een reactie hierop vertellen.

Komt daarbij nog dat Google+volgend jaar lijkt te verdwijnen heb ik helemaal geen zekerheid meer hoe anders te reageren bij blogpost. Nu moet men bij deze blogs reageren met bloggeraccount.

Kortom, ik zit met teveel vragen over de toekomst van Google+/Blogger om een antwoord hierop te kunnen geven.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Google+ verdwijnt !?

 1. ms zegt:

  Ik las ook dat Google+ gaat verdwijnen, maar dat had ik nooit. Ik denk dat ik met mijn gewoon Google account kan reageren. Dat heb ik tot nu toe altijd al gedaan.

 2. Sjoerd zegt:

  Ik reageer ook gewoon met mijn google account, gaat prima.

 3. Rob Alberts zegt:

  Google+ is het voor mij nooit geworden.
  Jammer genoeg raken de bloggers van blogspot bij mij ook al in vergetelheid.
  Terwijl daar hele goede mooie leuke en interessante blogs geplaatst worden.

  Vriendelijke groet,

 4. Als Google + verdwijnt ga ik dus ook een paar blogmaatjes op Blogspot kwijtraken 😦

 5. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  had er iets over gehoord ja
  maar als google+ verdwijnt betekent toch niet dat ook blogspot verdwijnt ?
  de tijd zal het leren , moet ff m’m foto’s weghalen tegen die tijd

  fijne avond groet

 6. bertjens zegt:

  Of google verdwijnt? Wat komt daarvoor in de plaats?

  Blogpost is een ramp om te reageren. Het lukt me haast nooit.

 7. bij Gerda reageer ik altijd met mijn naam en mijn URl
  nooit met google

 8. Rebbeltje zegt:

  Moest google+ nemen om op foto’s te kunnen reageren…dus straks is dat weg…
  We zien het wel

 9. logbankje zegt:

  Ik las ook dat Google+ gaat verdwijnen, maar ik gebruik deze niet dus dat scheelt weer. Hans

 10. Daar komen vast wel weer andere dingen voor terug. Ik ben er niet zo bang voor.

  Love As always
  Di Mario

 11. Google+ schijnt inderdaad uitgerangeerd te worden. Mij zal het niks spijten, ik heb het vanaf het begin een mislukt project gevonden, waar ik nooit mee uit de voeten heb gekund of gewild.
  Reageren bij Blogspot doe ik met mijn Google-account of met naam/url.

 12. Villasappho zegt:

  Laat het me weten want dat is wel een dingetje ik kan daar niet reageren met mn telefoon en moet er dus thuis echt aan denken.

 13. Yova zegt:

  Ojee gaat het gebeuren Google verdwijnen. Dat is zeker niet best. Gaan zeker paar mensen weg. Dart is niet te hopen. Geen leuke vooruitzichten. Ik ga straks aan Ferry vragen. Hoe het zit. Ligt nog te slapen. Gisteren was vermoeiende dag geweest. Naar ouders toe geweest.

 14. zon-nebloem zegt:

  ik kreeg die mail ook dat google+ gaat stoppen, maar dan doen we gewoon verder met google toch?
  Ik wens je een fijne zondag en hier is een @->- voor jou.

 15. Yova zegt:

  Hallo Frankie, als ik goed begrepen heb gaat Google+ verdwijnen? Ik ken dit onderdeel niet en ook nog niet eerder gebruikt. Google+ gebruikers kunnen dus ook via deze weg WordPress gebruikers reageren. Bij zelfstandige WordPress gebruikers zoals wij dus… kan men altijd ook zonder Google+ account blijven reageren. Wij zijn immers niet aan gesloten bij WordPress.com en dit is dan wel de voordeel voor ons. Maar ik ga wel vanuit dat men niet gek zijn en dat ze altijd opnieuw aanpassen of met iets anders komen, zodat men gewoon vanouds kunnen blijven reageren, dus ook via wordpress.com en we weten dat veel gebruikers bij wordpres.com aangesloten zijn. Veelal omdat het gratis is, maar met beperkingen dan. Ook kunnen ze men hun gratis versie opwaarderen tegen betaling dan. Nee, voor ons maakt dit niets uit… want we draaien op ons eigen server. We houden dit wel in de gaten. Nog een fijne zondag verder.
  Groeten, Ferry (Yova).

 16. gerdaYD zegt:

  Ik zet hier even de reactie neer die ik op het desbetreffende logje plaatste:
  Goede morgen Suske.
  Bedankt om op mijn vraag te reageren. Vraagje: heb jij geen gewoon Googleaccount? Want daar zou je in de marge de link van je stekje kunnen zetten. Google wordt wel geaccepteerd door blogspot, maar je kan ook altijd de link in de reactie zelf zetten. Hopelijk komt alles in orde want ik zou jouw blog voor geen geld willen missen!
  Fijne dag nog…

 17. John zegt:

  Ik heb eigenlijk nergens problemen mee. Zou ook niet weten wat Google+ er me te maken heeft. Daarbij, Blogspot is volgens mij van Google.

 18. rietepietz zegt:

  Ik weet zelfs niet waar het over gaat, kom uit het jaar kruikje! l

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.