Detention !

Zoals je misschien weet is één van mijn kennissen fotomodel. Enkele foto’s heb ik jaren geleden hier wel eens gepost, maar ik reken er niet op dat iemand onder jullie zich dat nog herinnert.  Dat ze goed bevriend is met Grote Muis, daar ligt niemand wakker van.

Ook treedt ons model (die tussen haakjes Sjaron heet en moeder van Helicoptertje uit mijn soapblog) nu en dan op in film van James Desert. Een naam die niemand onder jullie iets zegt. De films zijn vooral hits in het video en DVD circuit. Die  halen dus de zalen niet.

Alvast een voorsmaakje met de trailer van zijn laatste film met ons model in één van de hoofdrollen.  De inhoud heb ik van het youtubekanaal genomen, in het engels dus.

Groetjes en alvast fijn weekend.

1978 – St Andrews, a catholic school for boys and girls run by priests and nuns. Some of the youngsters have detention in the old chapel. A storm caused damage to the study room so detention is held there. However Billy Moons is not present. Ten minutes after detention has started, Billy drops in along with his two friends, armed to their teeth. Billy seeks revenge for the humiliations he has to go through caused by the boys present. His friend Morgan comes to settle a score with the priests for the abuse his younger brother Paulie had to suffer. Paulie eventually killed himself in dispair. It becomes even worse when the third (female) friend named ” Psycho ” discovers that Paulie was not the only victim.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

25 reacties op Detention !

 1. ms zegt:

  Niet echt mijn genre.

 2. Rebbeltje zegt:

  Denk niet dat ik die ga bekijken…
  Smakenverschillen mag toch?

 3. Bertie zegt:

  Lijkt me spannend maar ik zou niet kijken.

 4. fietszwerver zegt:

  nee ook mij kan dit niet zo boeien 🙂
  fijne avond groet

 5. Suskeblogt zegt:

  Geen probleem hoor 🙂

 6. Suskeblogt zegt:

  ogen dicht mag hoor !

 7. Suskeblogt zegt:

  Natuurlijk mag dat. Groetjes.

 8. Suskeblogt zegt:

  Ook een fijne avond, Karel.

 9. Ik hou wel van horror, actie en misdaad. Alleen op het witte doek 🙂

 10. Matroos Beek zegt:

  Ik kijk geen films over katholieke scholen omdat ik er hele dagen moet in werken en dat is me al genoeg 😉

 11. logbankje zegt:

  Het is een heel andere bedrijfstak de film industrie.
  Ze heeft een stapje op de ladder gemaakt. Hans

 12. Sjoerd zegt:

  Ik zou hier best naar kunnen kijken… Er zit ook humor in.

 13. Deze film is, met alle respect voor de moeder van Helicoptertje, wel extreem slecht. Maar ook slechte films hebben uiteraard bestaansrecht. (En kom op Grey, je eigen films zijn het stadium van Super 8 nooit ontstegen)

 14. Altijd leuk om een bekende te zien De trailer is nog niet spannend genoeg. Misschien kan ik het eens wagen als hij helemaal beschikbaar is maar ik beloof niet dat ik het afkijk.

  Love as Awlays
  Di mario

 15. ZON-nebloem zegt:

  .zware film, maar ik zie dat wel eens graag
  als de hele film dan niet te overdreven is
  .Een @->- voor jou.

 16. John zegt:

  Ik herinner me dat in ieder geval nog wel. Ik vind de trailer ook oké. Ik houd wel van b klasse films en zo.

 17. Sadistische serie. Weet niet of het iets voor mij zal zijn.

 18. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  ik genoot al de zon tijdens een wandelingetje , heerlijk weer
  morgen maar weer zien
  fijne middag groet

 19. rietepietz zegt:

  Dat is natuurlijk heel plezierig het model uit jouw kennissenkring, is toch een flinke snabbel.

 20. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 21. Trudy zegt:

  Zo had ik een overbuurman die een populaire volkszanger was.

 22. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en een heel fijn weekend gewenst.
  Je zal beslist wel fier zijn op je vriendin die naast een mooie fotomodel ook nog een uitstekende actrice blijkt te zijn!

 23. Yova zegt:

  Ik ken het film niet. Te zwaar. Deze film is best wel heftig om te zien. Ik zou liever niet naar kijken. Brrr….

 24. bentenge zegt:

  Fermen toebak. Maar niet echt een hoog niveau.

 25. meninggever zegt:

  Aardig low-budget gemaakt zo te zien….Maar vast spannend….voor de liefhebbers…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.