Opruimen !

2018-09-25_09-26-38

Gisteren logde ik over de prikkelarme (slaap)kamer van Eva.  In haar kamer staat dus alleen nog haar bed, een bureau en een stoel. Het hoognodigste dus. De rest verhuisde een tijdje terug richting vroegere kamer van Jasper die zoals je je misschien herinnert nu in Tielt woont.

Eva besloot om de kamer van Jasper op te ruimen en overzichtelijker te maken. Tot voorheen was het maar een rommeltje. Of het aanstekelijk was weet ik niet, maar ik begon ook één en ander op te ruimen in een van mijn kasten. Daar vond ik tot mijn verbazing een archiefdoos vol ledenboekjes van de karateclub. Nog uit de tijd dat ik de ledenadministratie deed. Dat is ondertusen al enkele jaren geleden.  Ik zal contact opnemen met de voorzitter en hem die doos overhandigen. Is er nog een beetje meer plaats in mijn kast.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Opruimen !

 1. Trudy zegt:

  Opruimen en schoonmaken is net als gapen, je ziet het een ander doen en je kan je zelf bijna niet bedwingen, nou in elk geval werkt dat zo bij mij.

 2. Wanneer je gaat opruimen, vindt je soms spullen waarvan je niet meer wist dat je het had.

 3. ms zegt:

  Ik vervolledig even bij Edward McDunn: … en als je ze vindt het toch niet over je hart kan krijgen om ze weg te doen.

 4. Deed je alleen de administratie of deelde je zelf ook wel eens rake klappen uit?

 5. fietszwerver zegt:

  ja zo gaat dat vaak Suske
  1 begint met opruimen en het is gewoon aanstekelijk 🙂
  zonnige groet

 6. Rebbeltje zegt:

  Je zet iedereen aan het opruimen…nee hoor was er ook al mee bezig
  opgeruimd huis…opgeruimd hoofd zeggen ze toch?
  Groetjes

 7. rietepietz zegt:

  Gelukkig was ik niet in de buurt, veronderstel dat je mij óók aangestoken had;-)

 8. perdebytjie zegt:

  Soms is dit nodig om bietjie op te ruim.

 9. marjolijn1 zegt:

  Zo zie je maar, bij een goede opruimbeurt vind je schatten terug…!!

 10. logbankje zegt:

  Van het een komt het ander, denk dat de ledenadministratie er wel content mee is. Hans

 11. Hé ik was vandaag ook aan het opruimen :oude recepten! Tegenwoordig tik je gewoon een recept in op google . Geen gezoek meer in fardes waar recepten steken. En ’t is juist papier ophaling vanavond , dus vlug buitenzetten eer ik van gedachten verander :-).

 12. Frank103 zegt:

  Mal dat ze die boekjes niet gemist hebben, of hebben ze verder geen functie?

 13. willy zegt:

  opruimen..zo weet je pas watje nog hebt en verder van geen nut is

  groeten

 14. Matroos Beek zegt:

  Leuk zo’n ontdekking!

 15. Suskeblogt zegt:

  Het zijn boekjes van ex leden. Die liggen daar allang niet meer van wakker.

 16. RenéSmurf zegt:

  ja, daar zal iemand anders wel blij mee zijn, dat hoort in het clubarchief!

 17. Altijd goed zo’n kast opentrekken en eens goed kijken wat er in ligt.

  Love As Always
  Di mario

 18. ZON-nebloem zegt:

  een mens bewaart veel te veel en veel te lang….
  Een @->- voor jou.

 19. Yova zegt:

  Heel goed wat in de slaapkamer ligt. Dan ruim je dan ook op. Misschien beter voor Eva wat aangenamer kamer maakt. Dat ze veilig gevoel terug krijgt?

 20. John zegt:

  Ik heb alles op z’n vaste plek en ik heb een rommelkast. Die ruim ik af en toe op, en dna kan ik er weer even tegen aan.

 21. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske.
  Leuk van Eva om te besluiten de vroegere kamer van je zoon op te ruien zodat de boel wat overzichtelijker wordt. Daardoor besloot je ook eens aan het opruimen te gaan en kijk nu, je vond er warempel die oude ledenboekjes terug!
  En ik hoop dat ze niet al te veel gebruik moet maken van die prikkelarme kamer…

 22. omabaard zegt:

  Waar opruimen goed voor is. 😁

 23. meninggever zegt:

  Ik ga nu met de camera door mijn bibliotheek.En ontdek dat ik heel veel boeken bezit op gebied van de transportwereld in het algemeen en auto’s of vliegtuigen in het bijzonder. Moet toch eens gaan opruimen. Maar valt me zwaar hoor….:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.