Vegetarisch !

2018-09-20_07-50-45

Vandaag een vegetarische schotel op het menu. Eva is volledig vegetarisch en daar volgen we haar min of meer in. Min of meer in de betekenis dat Greet en ik niet vies zijn van een stukje vlees, maar toch regelmatig vegetarisch eten. Flexitariêr heet dit als ik het goed heb.

Annabel ons langharig poesje vindt dit maar niets. Nieuwsgierig als ze is kijkt ze wat onze pot schaft. Geen enkel stukje vlees ? Dat kan niet volgens haar. Gelukkig krijgt ze kattevoeding en hoeft ze niet zelf op jacht naar een vogel of muis.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vegetarisch !

 1. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  ik eet ook niet alle dagen vlees , eet meer vis in een week dan vlees 🙂
  zou die Annabel ook niet vies van zijn denk ik 🙂
  ja er komt ander weer aan , met morgen een echte storm langs de kust tot 9 Bf en windstoten ook in het binnenland , dat ik denk dat ik binnen blijf hihi
  fijne avond groet

 2. Rob Alberts zegt:

  Ik hoorde ooit dat een hasjdealer zijn kat dagelijks ook een brok hasj door het eten roerde.

  Een rare gewoonte vind ik zelf.
  Zo hoeft een kat van mij ook niet vegetarisch door het leven te gaan.

  Fijn dat jullie dochter bij jullie eet.

  Vrolijke groet,

 3. logbankje zegt:

  Het is goed om regelmatig vegetarisch te eten, zelfs mijn honden waren er gek op, vooral op fruit. Hans

 4. rietepietz zegt:

  Lief dat jullie Eva supporten, ik heb toch altijd graag een stukje vlees maar de porties zijn in de loop der jaren gehalveerd.

 5. Rebbeltje zegt:

  Moet je Annabel zien kijken ochèrm geen vis 😉

 6. Bertie zegt:

  Jullie volgen Eva’s eetwijze ‘min of meer’. Dit herken ik, dat doen meer ouders wanneer een van de kinderen met iets nieuws thuiskomt.
  Intussen eten ze graag een stukje vlees terwijl ik zelf voornamelijk groenten eet.
  Het kan verkeren. :-D. .

 7. Matroos Beek zegt:

  Hier ook twee vleesetende katten… de baasjes eten ook meer vegetarisch.
  Fijn voor Eva. Haar kostje ziet er lekker uit.

 8. Ka zegt:

  Ik zou wel bijna volledig vegetarisch willen eten, maar krijg manlief daar nooit in mee! Dus heb ik sowieso alle vleeswaren voor op brood geskipt en doen we 1x per week geen vlees. En zelfs dat kost ‘m al moeite 😉

 9. ms zegt:

  Meewarig kijkt Annabel en denkt er het hare van.

 10. RenéSmurf zegt:

  Tuurlijk kan het wel zonder vlees, steeds makkelijker overigens.

 11. ZON-nebloem zegt:

  mijn zoon eet geen vlees, dus straks staat er vegetarische tajine op de menu, maar ik lust wel alles, ook vlees. Als de smaak goed zit, is alles goed

 12. marjolijn1 zegt:

  Niets mis met minder vlees…!
  Op naar een mooi weekend.

 13. perdebytjie zegt:

  Dierbare Annabel…sy weet wat lekker is!

 14. John zegt:

  Wij eten ook niet elke dag vlees. Sterker, miss eten we het maar een keer per week en niet meer.

 15. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en voor straks een heel fijn weekend gewenst.
  Hihi, ik kan het me indenken dat Annabel haar neus optrok voor het volgens haar, niet te vreten vegetarisch menu.
  Jullie vinden het wel lekker hé en gelijk heb je want hoewel ik ook graag zo nu en dan een stukje vlees eet, lust ik net zoals jullie graag een maaltijd zonder!

 16. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  ja de herfst is goed begonnen , storm en regen , aan de kust een heuse storm tot wel 9Bf bbbrrrr
  ik ben blij dat ik de deur niet echt uit moet 🙂

  regenachtige groet

 17. Hahahahaha…Annabel zit er vol afschuw naar te kijken!

 18. meninggever zegt:

  Ook wij eten regelmatig vegetarisch. Soms is dat smakelijker dan andere keren. Maar het is ook een principe. Iets minder vlees om zo die arme dieren die van ons consumptie het slachtoffer worden net even langer te kunnen laten leven. Ook omdat het best goed is voor ons mensen om af en toe even geen vlees te eten. En zeker kaasachtig opvulmateriaal wordt door de poezen hier best geapprecieerd….Maar ze krijgen zelden iets…..

 19. majaer zegt:

  Annabel kijkt echt van wat moet ik daar nu mee, niets voor mij.

 20. Sjoerd zegt:

  Ik heb toch echt graag een stukje vlees. Niet iedere dag, maar wel vaak.

 21. Yova zegt:

  Knap zonder vlees te eten. Wij eten klein stukje vlees. Mooie foto van deze kat. Kat kijk naar de bord of niet lust. Fijn weekend.

 22. Trudy zegt:

  Het is een geweldige foto, het vertelt het verhaal zelf. Het is een prachtige poes en het lijkt alsof ze haar servetje al om heeft. Zelf eet ik al heel lang geen vlees meer, maar doe wel eens mee met de kinderen of waar ik ben, vis eet ik wel. Ik kook veel met groenten/kaas en doe vele soorten noten in mijn eten en die haal ik op de markt, want dat scheelt zo de helft in de prijs en ze zijn nog lekkerder ook. Fijn weekend!

 23. Frank103 zegt:

  Tussen de maaltijden door ben ik ook vegetariër, niks smeriger dan een vlieg in mijn koffie of in de mond tijdens het fietsen.

 24. Helemaal niets mis met 1 of 2x per week een dag zonder vlees. Doe ik zelf ook.

 25. Vlekje is ook geen vegetariër en als er af en toe geen stukje vlees in haar bord belandt dan weigert ze demonstratief om haar zakjes kattenvoeding te eten. Liefst van al biefsteak of lamsvlees 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.