Uit m’n platencollectie : Aerosmith !

Aerosmitn is een Amerikaanse (hard)rockgroep die eind jaren ’80 en in de jaren ’90 hits scoort met o.a. ‘Rag Doll’, ‘Love In An Elevator’, Cryin”, ‘Dream On’, ‘Amazing’ en ‘I Don’t Want To Miss A Thing’. Aerosmith raakt eind 1986 bij het grote publiek bekend met ‘Walk This Way’, een duet met raptrio Run DMC.

2018-07-15_09-12-44

Walk This Way’ is geschreven door zanger Steven Tyler en gitarist Joe Perry. Het nummer is te vinden op het album Toys in the Attic van hun band Aerosmith. In 1986 neemt hip-hopband Run DMC in samenwerking met Tyler en Perry een cover van het nummer op. Deze versie haalde een hoge hitnotering.

Van deze groep heb ik enkele cd’s. Eén ervan is een verzamelcd’s met werk uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Daarop staat de originele versie van “Walk this way”.  Hier laat ik de versie van Run DMC op jullie los.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

17 reacties op Uit m’n platencollectie : Aerosmith !

 1. fietszwerver zegt:

  met recht gezegd , op jullie loslaten hihi
  zonnige zondag groet

 2. ik was meteen wakker Suske

  prettige zondag

 3. ja geweldig hip hé!
  ik heb veel op Aerosmith gehoofdzwiert vroeger!

 4. Sjoerd zegt:

  Een hele mooie clip…

 5. Frank103 zegt:

  Van Aerosmith heb ik niets in de kast staan, maar van RUN DMC natuurlijk wel, met daarop uiteraard ook deze hit! Goed begin van de zondag Francky!

 6. Rebbeltje zegt:

  En dat op een ZONdag…
  Groetjes

 7. logbankje zegt:

  Nu ik het nummer weer hoor komt het inderdaad heel heel bekend voor. Hans

 8. Matroos Beek zegt:

  Run-DMC vind ik zoveel leuker dan Aerosmith. Cool man. 😎

 9. rietepietz zegt:

  Het nummer dat je hier hebt gelinkt ken ik niet, spreekt me ook niet aan. Maar Aerosmith ken ik wel al heb ik er geen LP van . Wat eigenlijk wel jammer is bedenk ik me nu ik even Dream On’ opgezocht heb en beluisterd, Heerlijk en eigenlijk meer symfonische- dan hard rock!

 10. Bertie zegt:

  Leuk dit weer eens te horen maar ze hebben ook mooiere nummers.

 11. Grappig. Het nummer ”Dream on” heeft in Nederland nooit een hit notering gehad en toch komt het voor in iedere top 100 tot 1000 aller tijden

 12. Walk This Way… echt serieus.. Die moet ik morgen aan Shirel en Yaron laten horen. Wat een geweldig nummer was dat zeg. Dat was weer even geleden dat ik die gehoord had. Bedankt voor de herinnering.

  Love As Always
  Di Mario

 13. RenéSmurf zegt:

  Ja, dat is prima muziek, dat gaat voor altijd mee!

 14. ZON-nebloem zegt:

  dat is muziek die goed blijft en voor actie zorgt…
  ik wens je een mooie week en hier is Een @->- voor jou.

 15. John zegt:

  Ik heb al het oude werk van Aerosmitn. Het is een geweldige band.

 16. gerdaYD zegt:

  Hardrock is niet echt aan mij besteed maar van sommige dingen van Aerosmitn kan ik wel genieten. Bedankt voor deze weer mooie greep uit je platencollectie Suske!

 17. meninggever zegt:

  Bekende band. Maar ik denk niet dat ik er vaal muziekdragers van heb zitten in de collectie…:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.