De terugkeer van Kleine Mama en Grote Baas – deel 1.

Een doodgewoon verhaaltje op deze vrijdag de dertiende.
Groetjes.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is zaterdagmorgen rond 10u als ik met mijn moeder den Aldi verlaat. De winkel is deze morgen terug open na een week sluiten omwille van vernieuwing. Alle producten staan op een andere plaats. Het is nogal hectisch door al dat zoekwerk.

Terwijl ik de koffer vol laad zoemt mijn GSM; Het is Grote Muis. Haar stem krast als het ware. Ze is ziek. Of ik even een apotheek  wil langsgaan voor een goede siroop. Nadat ik mijn moeder thuis afgezet heb en mijn winkelwaar op zijn plaats gestopt heb rijd ik naar de Muizen. De deur staat reeds op een kier. Ik ga naar binnen en bots op een zwaar hoestende kleine Muis. Die is duidelijk ook niet lekker. kleine Muis ploft zich op de bank. Ik zet me neer naast haar. Grote Muis toont me haar benen. Die zitten vol ontstoken beten van één of ander insect. “Opgelopen…

View original post 415 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De terugkeer van Kleine Mama en Grote Baas – deel 1.

  1. gerdaYD zegt:

    Goede morgen Suske en een fijn weekend gewenst, ook al zal het weer moeilijk worden nu je Eva waar thuis komt, courage!
    En bedankt voor dit weer knap geschreven muizenverhaal!

  2. John zegt:

    Een luchtweginfectie en ontstoken benen… Niet echt iets dat je leven aangenaam maakt. GElukkig gaat alles voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.