Op een mooie zondagnamiddag.

Nog maar eentje uit de oude doos.
Geniet deze dag.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is een mooie zonnige zondagnamiddag in mei. Eva en ik zijn net terug van een bezoek aan haar vroegere school wanneer het muziekje van mijn GSM me duidelijk maakt dat iemand me wilt spreken. Ik zie op het scherm dat het Kleine Mama is en neem dus op. In plaats van haar hese stem hoor ik een kinderstemmetje. Het is de Grote Baas met mama’s vaste telefoon. Ze moet vragen van mama of ik wil komen. Ik kijk hoe laat het is en na een seconde nadenken stem ik toe. Omdat Greet het goed zou horen wie er belt zeg ik klaar en duidelijk “ik kom af baasje, tot straks”. Greet kijkt verschrikt op en zegt het maar een rare zaak te vinden dit meisje me belt. Dat geef ik toe, ik vind het ook een vreemde zaak. Maar Sluipertje heeft me ook al eens moeten opbellen van Kleine…

View original post 679 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Op een mooie zondagnamiddag.

 1. ms zegt:

  Dat hebben we tot nu al goed gedaan.

  😉

 2. Rebbeltje zegt:

  Doen we zeker…fijn weekend

 3. John zegt:

  Als de baas belt moet je zeker maar direct gaan. Je weet nooit of het anders gevolgen heeft.

 4. gerdaYD zegt:

  Goede zondagmorgen Suske.
  Genieten zullen we zeker nu de zon precies tevoorschijn komt, net zoals ik genoot van je weer knap geschreven verhaal van je soep!

 5. Vooral de laatste zin doet mij besluiten dat ik geen touw aan dit verhaal vast kan knopen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.