Uit mijn oude doos !

0131

Het koppel dat zo close poseert voor de fotograaf ken ik niet.
Geen idee waar en wanneer de foto genomen werd.
In ieder geval is het een niet al te vlakke streek zo te zien.
De auto zal ondertussen een echte old timer geworden zijn, als deze tenminste nog rijdt.
Of het koppel nog leeft weet ik dus ook niet.
Deze foto verklapt niet veel, maar laat ons in het duister tasten.

Geniet van jullie weekend
Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Uit mijn oude doos !

 1. Bertie zegt:

  Vakantiefoto, lijkt me.
  De auto doet me denken aan een oude Opel maar ja, aoto’s lijken allemaal op elkaar ☻

 2. Bertie zegt:

  …auto’s…

 3. Matroos Beek zegt:

  Ik denk dat dit een oude Ford is die geparkeerd staat ergens bij Namen langs de Maas. Ik dacht ook mijn tante Germaine en nonkel Maurits te herkennen, maar zij reden enkel met den vélo 😉

 4. fietszwerver zegt:

  zeker weten dat het een oldtimer is
  en dat zal dat stel ook wel zijn
  fijne avond groet

 5. ms zegt:

  Het was precies toch niet al te warm aan die pullovers te zien.

 6. Sjoerd zegt:

  Volgens mij is het op weg van Malmedy naar Spa

 7. logbankje zegt:

  De foto doet me aan mijn oom en tante denken jaren zestig.
  Een prachtige auto is het zeker, toen al. Hans

  Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 8. Hoe dan ook ,het is wel een mooie foto.

  Love As Always
  Di Mario

 9. RenéSmurf zegt:

  Ze staan er in elk geval goed op, het was vast een leuke dag!

 10. Thérèse zegt:

  Maar wie zal de foto genomen hebben? Aan die weg te ziek kan je toch niet al te veel naar achteren? Het zal een vreemde zijn geweest, want je gaat toch niet zo gauw met z’n drieën op reis, gezien het gezegde ” het derde wiel aan de wagen’. Veel vraagtekens voor mij dus. Die auto kan mij niet schelen. Mij interesseert alleen vaak de kleur en dit is een zwart/wit foto.

 11. marjolijn1 zegt:

  Mooie foto, met veel vraagtekens…!
  Fijn weekend en geniet volop.

 12. zon-nebloem zegt:

  een raadselfoto voor jou
  en wij kunnen er ook naar raden
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- en een (((( )))voor jou

 13. willy zegt:

  wel een knappe foto..

  die vragen oproept

  groeten

 14. Rob Alberts zegt:

  Is er nog een mooie prijs te winnen met het juiste antwoord ….

  Vrolijke weekend groet,

 15. Zulke oude foto’s zijn leuk om te zien. Ik wens jou ook een fijn weekend.

 16. rietepietz zegt:

  Het is wel zeker dat het echtpaar op de foto niet “Henk en ik” zijn;-) De auto lijkt een Opel Kaptein en die hebben we nooit gereden 😉 de kleding van het stel wél , de plooirok en de pullover. Eind jaren 50 beging jaren 60 schat ik zo ongeveer.

 17. Yova zegt:

  Mooie foto uit oude doos. Deze foto is zeker heel lang geleden. Maar deze auto zie ik wel eens rijden. Dan met blauw en wit kleur. Deze foto is apart nog heb van deze paar. Raadsel.

 18. majaer zegt:

  Leuk zo’n oude foto vooral om het wat te raden valt
  fijn weekend groetjes

 19. Kakel zegt:

  Ik denk dat het een vakantiefoto is.
  Verstand van auto’s heb ik niet maar dit vind ik een bijzonder fraai exemplaar.
  Intrigerende foto!

 20. Ergens in de Ardennen en natuurlijk moest die bak van een auto ook op de foto! Toen gingen ze niet voor een weekendje weg ,maar echt een week op vakantie. Zomer lijkt het ook niet ,want het vrouwtje heeft een pull met lange mouwen aan. Ach ik hou het hierbij want er komen nog meer vragen op die niet opgelost kunnen worden ,omdat je het zelf niet eens weet 😦

 21. Wat Een mooi plaatje zeg… toen geluk heel gewoon was

 22. meninggever zegt:

  De auto is een Chevrolet BelAir uit 1955. Tegenwoordig een aardig dure klassieker. Gezien de staat zal de foto ergens in de jaren zestig zijn gemaakt, dat is dus 50 jaar geleden. Tel dat op bij de leeftijd van die mensen en je weet bijna zeker dat ze in een bejaardenhuis zitten of wellicht zijn gaan hemelen. Het zijn prachtige plaatjes natuurlijk. Maar dat vind ik van mijn eigen jeugdfoto”s al uit die periode…

 23. gerdaYD zegt:

  Goh, wat leuk, zo’n auto heeft mijn vader ook gehad. Jouw mooie, nostalgische foto roept dus heel wat herinneringen fijne herinneringen bij mij op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.