Grote Muis gaat onderuit.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Grote Muis heeft duidelijk de smaak van het bier te pakken. Ook al staat zij reeds enkele jaren “droog” toch kan zij deze namiddag niet weerstaan aan de drank. Met gefronste blik slaat kleine Muis haar mama gade. Dochter is er niet gerust in. Zij maakt haar mama duidelijk dat ze niet gelukkig is met het feit dat ze weer aan de drank is. Grote Muis kan niet lachen met wat haar dochter zegt en denkt. Er volgt een flinke bolwassing. Kleine Muis druipt beteuterd af.

De uren verstrijken en het is tijd dat de kinderen gewassen worden en pyjama aan. Eén voor één worden ze door vlam in de badkamer onder de douche gehouden. Dan is het tijd voor het avondmaal : friet met curryworst. Voor ons hebben ze niet genoeg. Geen probleem voor mij, ik heb toch geen trek. Grote Muis haalt wat geld uit haar tas en…

View original post 431 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Grote Muis gaat onderuit.

 1. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  ik had hier heerlijk zonnig weer en dus weer geluk met de reclame folders
  de komende dagen blijft het redelijk weer

  fijne avond groet

 2. RenéSmurf zegt:

  Onderuit en weer opstaan en voort maar weer!

 3. Rebbeltje zegt:

  Triest de kinderen zijn altijd de dupe 😉

 4. John zegt:

  Ik ben het met kleine muis eens, maar ja, volwassenen doen altijd wat ze zelf willen en denken zelden aan de gevolgen voor de kinderen. Triest.

 5. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Tja, ik ben met het probleem vertrouwd, ook ik was ooit eens aan de drank verslaafd en al je huisgenoten, inclusief de kinderen, zijn er de dupe van… Hopelijk weet grote muis haar probleem te overwinnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.