Op een zondag in de herfst.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het heeft de hele morgen geregend. Ik geniet van de rust en stilte. Een lazy sundayafternoon als het ware. Dan hoor ik het melodieke van mijn smartphone. Ik was net lekker bezig aan de pc. Mijn blorgronde afwerken. Ik neem de GSM en zie dat het Grote Muis is. “Wat ben je deze namiddag van plan?” valt ze met de deur in huis. “Rusten, genieten van mijn zondag” antwoord ik naar waarheid. “euh, Waarom vraag je dat ?” Ik hoor haar haar keel schrapen : “ik wou vragen of je het zag zitten om Kleine Muis en mezelf naar Exvan en de kids te voeren. Ik heb een  hele doos speelgoed voor Bumba en ik zie het niet zitten om die in dit weer met de bromfiets te brengen.” Ik denk even na. Ik heb toch niets speciaals te doen en die mensen heb ik al maanden niet meer gezien…

View original post 340 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Op een zondag in de herfst.

 1. Matroos Beek zegt:

  Blorgronde… wat een leuk gevonden woord!! Soms ben ik te moe om blogs te lezen en voelt het ook meer als een vermoeiende blorgronde dan een blogronde.😉

 2. Rebbeltje zegt:

  Heerlijk hè als er typefoutjes staan 😉

 3. Rebbeltje zegt:

  Ook ik zag dat mooie nieuwe woord 😉 maja jij was met je ronde bezig en werd gestoord 🙂

 4. Matroos Beek zegt:

  Zo ontstaan zomaar nieuwe woorden…😉

 5. Matroos Beek zegt:

  Nu ga ik slapen, ben blorgrondig moe…😴

 6. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Natuurlijk is zo’n typefoutje soms hilarisch maar om daardoor maar helemaal niets over de inhoud van je logje te schrijven vind ik niet heel fijn! Daarom: het was weer een leuk, goed geschreven vervolg van je serie!

 7. John zegt:

  Genieten van de zondag.. Dat doe ik elke zondag. Ik heb nu al geniet plannen voor komende zondag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.