Wat sien ik ??

2017-11-03_05-52-54

Je ziet er steeds meer en meer langs de weg : bestelwagens – camionetten in het Vlaamsh – met grote reclamefoto’s en slogans. Sommigen zijn klaar als pompwater. Bij anderen ga je je afvragen wat ze bedoelen.

Vandaag zag ik een bestelwagen op de parking van den Aldi met deze foto en bijhorende tekst. “Technici met superkracht”. Ik vraag me af welke superkrachten ze zoal hebben : vliegen, onkwetsbaar, onzichtbaar enz. Moest jij zo iemand in dienst nemen welke superkrachten zou hij of zij moeten hebben ? Ik kies voor supersnelheid zodat de klus in no time afgewerkt is. Scheelt een zak geld op de kostelijke uren die men durft aan te rekenen.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wat sien ik ??

 1. Matroos Beek zegt:

  Ja, zucht, die werkuren zijn verschrikkelijk duur…

 2. Bertie zegt:

  Superveel vakkennis is ook niet weg.

 3. Doe idd die snelheid maar. Dat levert zijn geld dan wel op.

  Love As Always
  Di Mario

 4. leegschrift zegt:

  Tjonge, een held huren. Ik koop er gelijk eentje. Of weet je wat. Doe er maar meteen twee! Ik zou ze trouwens allemaal op de concurrent afsturen. Ben je daar ook gelijk van genezen. En huppa op naar de volgende weer, en snel een beetje zeg!

 5. logbankje zegt:

  misschien wel technici die je kunt in huren voor het zware werk, of om te toveren. Hans

 6. fietszwerver zegt:

  hi Suske
  ja die zie je steeds vaker , in goed Nederlands en Amerikaanse uitingen , maar vreemde nummerborden 🙂 , pas op zeg ik dus

  Bakel zo te zien zeker een leuk plaatsje
  en wat je zegt , ouders en in mijn geval van blogvriendin hebben levens lang

  fijn weekend groet

 7. Rebbeltje zegt:

  Ze mogen mijn huis voorbij vliegen…heb mijn eigen klusjesmannetje

 8. RenéSmurf zegt:

  ja, men doet maar, er valt weinig tegen te doen.

 9. marjolijn1 zegt:

  Als ze dan ook nog doen wat er beloofd wordt….
  Fijn weekend.

 10. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en een fijn weekend gewenst.
  Tja, dergelijke advertenties zijn inderdaad een beetje enigmatisch, soms vraag je je af wat ze er mee bedoelen. En ik hoop ook dat het dat is wat jij er in ziet: een snelle service want een superman krijg je beter niet in huis hihi.

 11. John zegt:

  Uhm, Ik zou bij dat bedrijf kunnen werken met mijn ICT kennis. 😛 alleen ik kan niet vliegen en een superhelden pakje staat mij niet denk ik.

 12. Rob Alberts zegt:

  Op alle manieren personeel zoeken?

  Werkende groet,

 13. Sjoerd zegt:

  Ik zou toch gaan voor deskundigheid…

 14. gemma1952 zegt:

  Eerlijk gezegd snap ik van dit reclamebord ook niets.

 15. perdebytjie zegt:

  Ek dag die wêreld beweeg weg van denkbeeldigheid, blykbaar nie!😜

 16. meninggever zegt:

  Velen zijn geroepen in het reclamevak, weinigen uitverkoren. Maar het gaat tegenwoordig ook vaker om opvallen dan inhoud. En deze slogan plus beeld zorgen wel dat je nadenkt over die inhoud. Alleen al de vraagstelling die je neerlegt zorgt dat deze reclamemakers zich in de handen wrijven over zoveel succes….:)

 17. bentenge zegt:

  Sjonge, maar als ze “value pricing” toepassen dan ben je gezien he, dan wordt dat gewoon nog duurder aangezien je vrij(e) tijd wint 🙂

 18. Soms vraag je je af wat ze bedoelen met al die kracht termen die ze gebruiken.Maar een vlugge ,handige klusjesman kan ik wel gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.