Het verjaardagsfeest.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik heb de wagen in een zijstraat nabij het centrum van de stad geparkeerd. Waarom voelt het centrum op zondagmiddag zo deprimerend aan ? Ik stap richting het huis van Dana en haar dochtertje. Ik neem hen mee naar het verjaardagsfeestje van Doortje. Marlon, één van Doortje’s broers zal rond deze tijd bij Dana aanbellen. Die neem ik ook mee naar het feest.. Ik bel aan. Dana doet open. Marlon is er nog niet. Dana laat me binnen. “Weet je het nog niet ?” vraagt ze met verbaasde blik in haar ogen. Ik schud mijn hoofd. “Wat weet ik nie ?” “Indra is ziek, ze heeft vrijdag een baxter met vitamines gekregen in het ziekenhuis en nu is ze extreem moe en ziek. Ik heb mevr Paradijsvogel op de hoogte gebracht. Ze vindt het jammer, maar helaas.”. Ik volg haar naar de woonkamer. Haar man bekijkt me nauwelijks. Hij zit…

View original post 518 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het verjaardagsfeest.

 1. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Ik klik altijd wel door op de volledige tekst maar had niet in de mot dat je daar ook reageerde. Dat heb ik met deze dus gedaan…

 2. Rebbeltje zegt:

  Komend weekend is het mijn beurt 😉

 3. Rob Alberts zegt:

  Niet elke verjaardag is een feest.

  Herfstige groet,

 4. John zegt:

  DAn verheug je je op een feestje maar valt dat even in het water. Jammer, maar de volgende zal vast een groot succes zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.