Onverwachts doet mij niet -meer-schrikken

Greet schrijft
Nog half suf, met koffie om wakker te worden hoorde ik rond 9 u deze morgen iets in het slot. Eerste gedachte : zou Francky ziek zijn geworden? Aan het miauw van Ginger te horen: niet. 2de gedachte : iets met de auto van buurman Ronny? Neen
Hun oprit moet gehard worden, daarom staat hun auto tot woensdag bij ons, wij hebben een oprit voor 2 auto’s.
Het was onze zoon. Buiten Francky en mij is hij trouwens de enige met een voordeursleutel.

Hij kwam langs voor hij naar de tandarts ging. In zijn woonplaats zijn de tandartsen die hij gecontacteerd heeft blijkbaar zo bezet dat ze geen plaats hebben voor een nieuwe patient. Na de consultatie  -alles goed- is hij nog eens langsgekomen.

En dan weer een logisch-redeneergesprek. Van over wijsheidstanden, evolutieleer, necrofilie tot eigenlijk wat?
tot de conclusie: zou ik niet beter filosofie gestudeerd hebben?
Tja mijn antwoord op dat laatste: je kan dat nog altijd, desnoods als je op pensioen gaat als vrije student.
Voor en tijdens dit gesprek, noem maar disucussie, wees maar zeker dat onze katten, vooral Annabel heel erg blij waren om hem te zien.

Hij heeft geluncht met Francky..

Eva kan inderdaad naar de kapster zaterdag. Ook ben ik aan het proberen waar zij nog langs kan voor een controle bij een tandarts.

mvg Greet

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

16 reacties op Onverwachts doet mij niet -meer-schrikken

 1. Ik zit ook nog bij de tandarts in mijn geboortedorp. Maar dat vind ik niet erg, want ik heb een hele fijne tandarts dat ik nooit moeite heb gedaan een andere te zoeken.

  Love As always
  Di Mario

 2. Sjoerd zegt:

  Als er 1 ding is waar ik een hekel aan heb dan is het de tandarts, een trauma vanuit mijn jeugd…

 3. Rebbeltje zegt:

  En gelijk bij mamsie langs leuk toch?

 4. willy zegt:

  de tandarts, morgen moet ik er ook naar toe
  en leuk vind ik dat niet

  leuk toch dat je zoon langskwam

  groeten

 5. rietepietz zegt:

  Het lijken de jaren 70 wel, toen was een tandarts een zeldzaamheid.

 6. Frank103 zegt:

  Misschien een opleiding tot tandarts, dat lijkt me veel boeiender dan dat filosofische gedoe. Hoewel ik sommige redeneringen wel grappig vond: jij past in een trui, de trui past in de kast, dus jij past in de kast. Hachelijk?

 7. fietszwerver zegt:

  ha die Greet
  mooi dat jullie zoon ff om een bakkie kwam na bezoek aan de tandarts
  en ja ik las wel de gespreksonderwerpen waren aan mij niet besteed hihi en ik ga niet terug naar school ook 🙂
  zeg Suske ff dat ik hoop dat de foto’s gelukt zijn , dan komen ze wel in een album
  fijne avond groet

 8. Kakel zegt:

  Ik zit ook nog steeds bij de tandarts waar ik naartoe ging toen ik bij mijn ouders woonde. Mijn dochter gaat er ook naartoe. Mijn man gaat ook nog naar zijn eigen tandarts. Wat grappig om dit zo te lezen. Fijn om elkaar weer even te zien. Dan voel je je net even een kloek over je kuikens.
  Lieve groet

 9. logbankje zegt:

  Gelukkig komt zoon binnen en geen vreemde kerel.
  Is ook een heel leuke hobby om te filosoferen, daar kun je veel van opsteken. Hans

 10. RenéSmurf zegt:

  ja, dat hoort er bij in het leven, gelukkig gebeuren er ook nog leuke dingen!

 11. fijn dat je zoon zomaar langskomt!
  en tandartsen is niet meer zoals vroeger, de wachtlijst is heel lang…
  Een @->- voor jou.

 12. marjolijn1 zegt:

  Gezellig dat zoon langs kwam voor een bakkie…!
  En dat alles goed was bij de tandarts, nooit plezierig om daar naar toe te moeten.

 13. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Greet.
  Wat een leuke verrassing was dat, het is altijd fijn als je zoon even langs komt en je er zo’n diepgaande gesprekken mee kan hebben. Zo iets is onbetaalbaar hé.
  Leuk ook dat jullie Eva toch naar de kapper ging, nu nog zo’n tandarts voor haar vinden die je zoon heeft geholpen!

 14. joke_dev zegt:

  Tegenwoordig mag je niet meer ziek worden of je moet maanden wachten en ja ook bij tandartsen, toch onmenselijk?

 15. leegschrift zegt:

  Filosofie doe je gewoon tussen en door je leven heen. Tandarts zou je daar ook kunnen bij doen. De ander doet ze bek wel open, maar jij hebt een half uur om alles wat je maar in je hoofd hebt op de ander af te vuren, half verdoofd hoort hij het aan. En je wordt ook nog betaald zo. Bij mij blijft het geklep van de tandarts altijd nagalmen de dagen erna. Gut wat heb ik een kakelkip als tandarts, maar jij ik heb me bek altijd open dus wat kan je doen? Zelf tandarts worden!

 16. meninggever zegt:

  Onlangs nog geschreven over de opvolger voor mijn tandarts en de interactie met mij als klant. Gaat niet altijd goed. Kan een mens aardig over filosoferen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.