Tante Martha wordt het beu !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

“Goede morgen beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad !  We beginnen met het nieuws uit het buitenland dat tegelijkertijd ook nieuws uit het binnenland is.  In Noorwegen werd een toeristenbus gesignaleerd. Behalve enkele moslima’s waarvan één aan het stuur, leek de bus leeg. De bus is aangegeven als gestolen bij de plaatselijke politie. Dit kan dus beschouwd worden als een terroristische handeling. Hopelijk zijn de tieten van de moslima’s niet explosies.  Enkele weken terug heeft zo’n explosieve moslima de apotheek van Dhr. Fluym opgeblazen. De man is nog steeds in shocktoestand.  En dan nu de uitslag van de paardenrennen !………….

Tante Martha rijdt met de triporteur naar het kerkplein. Bieke en Mieke zitten vooraan in de bak.   Ze zeggen niet veel daar ze nog moe zijn van de nacht voordien waarin ze met nonkel Odiel café Vlaanderen onveilig gemaakt hebben. Nonkel Juul was…

View original post 301 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tante Martha wordt het beu !

  1. gerdaYD zegt:

    Goede zondagmorgen Suske. Leuk, alweer een logje over Tante Martha want zoals je al weet heette mijn suikertante ook zo. Met je mooi geschreven verhaal riep je fijne herinneringen aan haar bij me op…

  2. Rob Alberts zegt:

    Ach, soms ben ik ook van alles beu ……..

    Deze zonnige zondag doet mij weer goed.

    Zonnige groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.