Uit mijn platencollectie : “september” !

2017-08-24_10-35-09

 

Earth, Wind & Fire (ook wel EWF genoemd of The Mighty Elements of the Universe) is een Amerikaanse band die soul, funk, jazz- en discomuziek maakt – en ook verschillende muziekstijlen combineert – met prominente rollen voor percussie, blazers, kalimba, bas en zang. De band was vooral in de jaren zeventig populair.

Deze maal dus iets totaal anders uit mijn collectie : Earth wind and Fire.  Het nummer “septtember” is van toepassing daar we september zullen zijn als Hans Bank de volgende show in de ether slingert.  Jaja, augustus zit er zowat op.

De mensen die dachten dat mijn collectie alleen uit “ruige” muziek bestaat hebben het mis. Dat ik nog “ruige” muziek op jullie zal loslaten is ook een feit.

 

Groetjes en fijne week gewenst.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

17 reacties op Uit mijn platencollectie : “september” !

 1. Ik ken al die nummers van je… 😉 Ik heb dit nummer niet in mijn bezit hoor. Dit is wel heel oud, moet je die clip zien. Geweldig toch.

  Love As always
  Di Mairo

 2. Sjoerd zegt:

  Heerlijk rustige muziek… Maar mijn band was het niet in die tijd.

 3. logbankje zegt:

  Earth, Wind & Fire, een prima nummer voor in de volgende show 🙂
  Ik vond hun platenhoezen vaak erg mooi van kleur. Hans

 4. RenéSmurf zegt:

  ja, beetje te vroeg nog, maar die maand komt er weer aan. Maar nu nog even niet.

 5. Matroos Beek zegt:

  Sedert ik de dansscène in de Franse film ‘Intouchables’ zag

 6. Matroos Beek zegt:

  Vind ik dit een prachtnummer!

 7. dit is echt van mijn jonge tijd….
  toen ging dat wel, ik had een andere keuze maar…
  Eén @->- voor jou

 8. JasMien zegt:

  Dat liedje staat ook op mijn playlist. Je wordt er instant vrolijk van!

 9. John zegt:

  Yes, een plaat die ik niet heb 😀 Eindelijk. En die zal er ook nooit komen bij mij want ik vind de muziek niet goed genoeg.

 10. meninggever zegt:

  Dit was en is altijd lekkere muziek……bekend ook….zelfs bij mij….:)

 11. Rebbeltje zegt:

  Gelijk in een vrolijke bui 🙂

 12. rietepietz zegt:

  Er is niet veel muziek die me dirécht naar de volumeknop laat snellen om die naar 0 te draaien, dit nummer is er één van. Als aan het begin lijkt het of het al uren door dramt , geen idee waarom maar ik kan het niét aanhoren.

 13. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  goed 6 uur wandelen in de zon , de helft weg
  is geen straf voor me hoor 🙂
  morgen nog zo iets
  fijne avond groet

 14. Frank103 zegt:

  Helemaal mijn smaak, hoewel ik boogie wonderland nog veel beter vind!

 15. gerdaYD zegt:

  Je hebt een brede én mooie smaak wat muziek betreft en deze plaat uit je collectie is daar alweer een mooi voorbeeld van. Bedankt me nog eens mee te nemen naar het verleden waarin men imo precies betere muziek produceerde. Of zie ik dat mis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.