De prijs van een fietsband.

De soap met een blogger in de hoofdrol

ik ben op het werk heel de tijd druk bezig geweest op de pc met het ingeven van allerlei gegevens, cijfers etc.  Ik heb er even genoeg van en ga naar buiten voor een frisse neus. Ik blijf staan in de deuropening en zie mensen van het zomerse weer genieten op het stationsplein. Groepjes jongeren en gezinnen met kinderen wisselen elkaar af. Op het terras van de frituur naast ons is het ook druk. Plots valt mijn oog op een meisje dat met een grote tak in haar hand blootvoets over het stationsplein marcheert. Ik schat haar een jaar of negen, misschien tien. 

Tot mijn grote verbazing stapt ze in mijn richting. Ze houdt pal voor mij halt en kijkt me met met haar grote ogen aan. “Ik heb een probleem” begint ze. “De band van mijn fiets is lek, kan ik die hier laten maken ?” Ik knik bevestigend…

View original post 119 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

12 reacties op De prijs van een fietsband.

 1. Rob Alberts zegt:

  En is de band gerepareerd?

  Nieuwsgierige groet,

 2. Yova zegt:

  Druk bezig geweest met pc. Hier regent bij ons. Bij jou is druk bij terrasjes. Gezellig. Wat vervelend dat ze lekke band heeft. Hopelijk is weer gemaakt.

 3. Suskeblogt zegt:

  hier momenteel ook geen terrasjesweer. oF ze teruggekomen is met haar fietsje weet ik niet. De zaak is 12 uur doorlopend open en ik werk er telkens 8 uur van.

 4. Rob Alberts zegt:

  Dat heb ik eerder ergens gelezen …..

  Vrolijke groet,

 5. JasMien zegt:

  en en en .. heb jij de band gemaakt? ook op blote voeten?

 6. Suskeblogt zegt:

  Ikzelf maak geen fietsen of banden. Mee onthaal en adminstratie plus wat er nog gedaan dient te worden en niemand voorhanden. Een fietsenmaker ben ik dus niet.

 7. JasMien zegt:

  en werd de band dan gemaakt?

 8. Rebbeltje zegt:

  Ha ik was benieuwd naar het verloop dus klikte even op vervolg…geweldig 🙂

 9. Suskeblogt zegt:

  Dat heb ik niet kunnen achterhalen.

 10. Suskeblogt zegt:

  Dank u ! groetjes.

 11. Matroos Beek zegt:

  Ik hoop voor het lieve meisje dat haar band werd gerepareerd…

 12. gerdaYD zegt:

  Weerom zo’n knap geschreven aflevering van je eeuwige soap. Hopelijk zijn al de problemen ondertussen opgelost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.