Back to the past !

afbeelding-12

Deze foto heb ik in het verleden hier al eens gepost. Een foto genomen op oudejaarsavond 1986. Iets meer dan 30 jaar geleden dus.  De periode waarin deze foto genomen werd was tot op heden een afgesloten hoofdstuk bij mij. Ik ben nu eenmaal geen type die teert op herinneringen van “betere” dagen. Alleen met de toenmalige uitbater heb ik via FB nog contact. En over deze periode zwegen we in alle talen.

Nu bleek ik gisteren toegevoegd te zijn aan een FB groep over deze ouwe kroeg. Een initiatief van de uitbater. Hij vroeg me deze foto op te sturen. Die verscheen kort nadien in de groep. Ook vroeg hij of ik nog namen kon herinneren van andere bezoekers destijds. Met veel moeite kon ik er nog enkele herinneren. Met die gegevens surfte hij dan door FB met als gevolg reeds meer dan 50 “costumers” teruggevonden en lid gemaakt van de groep.

Ik ben benieuwd of er een reunie komt of wat dan ook. Dertig jaar is niet niets en we zijn in die tijd allemaal een beetje veranderd vrees ik.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

29 reacties op Back to the past !

 1. willy zegt:

  een vrolijke “bende” Suske

  zo maakt FB ook herinneringen los

  prettige zondag

 2. Rob Alberts zegt:

  Jullie zijn vast ouder en wijzer geworden ….

  Vrolijke groet,

 3. Sjoerd zegt:

  Haha, kun je je jeugdzonden nog eens overdenken…

 4. Yova zegt:

  Het was leuke herinnering geweest. Foto ziet goed uit van 30 jaar geleden. Ik heb helaas geen FB.

 5. JasMien zegt:

  Altijd leuk zo oude foto’s weer bekijken!

 6. meninggever zegt:

  Meestal ben je niet alleen ouder maar ook een beetje dikker geworden. Overigens heb ik weinig tot niets met dit soort bijeenkomsten. De laatste keer dat ik er aan deelnam, dat was in 2013, leidde dat meteen tot een conflict met iemand die me iets nadroeg dat 40 jaar daarvoor had plaatsgevonden volgens hem. Ik had het niet in de herinnering, dus vreemde toestand het gevolg. Daarna heb ik elke uitnodiging uitgeslagen. Slechts het heden en de toekomst tellen…

 7. Bertie zegt:

  Leuk als herinnering maar wat je zegt: je moet niet teveel teren op the past..

 8. Rebbeltje zegt:

  Dat wordt een gezellig groepje op fb
  Veel oude bekenden terug zien is wel leuk toch?
  Fijne zondag

 9. bentenge zegt:

  Wat een bende. Toen was het leven nog “fris” 🙂

 10. rietepietz zegt:

  Dat zou zeker leuk zijn, alleen al om te zien hoe iedereen veranderd is want natuurlijk ben niet de enige die 30 jaar ouder is geworden.;-)

 11. marjolijn1 zegt:

  Leuk, zal best weer veel herinneringen oproepen…!!

 12. Suskeblogt zegt:

  ik heb enkele profielen op facebook bekeken, en je kan duidelijk zien dat we 30 jaar verder zijn.

 13. rietepietz zegt:

  Niet héél verbazingwekkend natuurlijk.

 14. Suskeblogt zegt:

  dikker ben ik in ieder geval. Ik zit ook niet te wachten om hen allemaal terug te zien, maar wie weet laat ik me toch verleiden, al was het maar onder zachte druk van mijn vrouw. 🙂

 15. terrebel zegt:

  Herinneringen zijn er. Soms leuk, soms minder leuk. Maar er is niets aan te doen. Accepteren is de enige optie. Wel kunnen wij nog invloed uitoefenen op de toekomst. Door onze keuzes in het heden. Veel plezier ermee!

 16. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  ik had al een reünie van de lagere school , klas van ’62 hihi ik van het prachtig
  en velen van hen trof ik ook op een FB site over het dorp ( in de stad ) waar ik opgroeide , vriendjes uit de straat en school , ik vond het leuk , maar begrijp wel uit reacties dat anderen het niet zo ondervonden , afwachten dus voor jou

  ik drink veel water , maar nadien ook heerlijke pinten hihi

  fijne avond groet

 17. Frank103 zegt:

  Ik ben doorgaans niet zo te porren voor reünies enzo, ik zie niet voor niks de meeste mensen van toen niet meer, kennelijk was er geen klik.

 18. Matroos Beek zegt:

  Toch leuk zo’n reünie!

 19. logbankje zegt:

  Gezellige boel, sta je er ook tussen?
  Voordeel van internet, je komt veel van vroeger tegen, soms leuk.
  Herinneringen zijn om te koesteren niet in te leven. Hans

 20. Na dertig jaar en dan een selecte groep, dan is het wel leuk om weer eens af te spreken.

  Love As Always
  Di Mario

 21. lijkt me leuk om te doen :o)
  ik ben benieuwd
  Eén @->- voor jou

 22. John zegt:

  Wij hadden jaren geleden een reünie van de oude kroeg. Het was ergens wel leuk, maar aan de andere kant vond ik er toch maar weinig aan. Velen aan de drank en andere zaken, en als je dan zelf gezond eet, sport, en niet drinkt, dan weet je het wel..

 23. gerdaYD zegt:

  Ooo, schitterend! Je moet natuurlijk niet nostalgisch doen over het verleden, maar zeg nu zelf; is het heel heerlijk, vrolijke bende? Leuk dat er een FB pagina gemaakt werd rond die kroeg, benieuwd of er een reünie van komt, dat zou toch leuk zijn hé Suske?

 24. Hilde zegt:

  Reünies zijn nu net iets dat ik liever vermijd. Die enkelen van ‘toen’ met wie ik nog contact heb, kennen ook m’n levensloop. Voor andere vroegere klasgenoten ben ik allicht onherkenbaar intussen (en dat bedoel ik vooral figuurlijk) door al die veranderingen die zich inmiddels hebben afgespeeld. Ik hou met name ook niet zo van teren op vroeger, vandaar…

 25. Zou toch leuk zijn om velen eens terug te zien!! De meisjes van het lyceum doen dat jaarlijks en dit al meer dan 50 jaar lang! Das kunnen hé!

 26. Suskeblogt zegt:

  Zeg dat wel. Da’s echt kunnen.

 27. Suskeblogt zegt:

  Volledig met u eens Hilde.

 28. Herinneringen ophalen en dan die verhalen horen van toen… Nu kijk je misschien anders maar het zijn wel bijzondere en leuke anekdotes. Zo iets vergeet je ook nooit.

 29. Flavie zegt:

  30 jaar is een hele tijd… een toffe foto… al die lachende en blijde gezichten 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.