Het onverwacht bezoek !

De soap met een blogger in de hoofdrol

2017-07-21_05-45-48

vandaag vrijdag 21 juli 2017 is een extra vrije dag voor de edele belgen. Greet en ik zitten op de bank en kijken televisie. waar we de jaarlijkse parade te zien krijgen.  De koning, de koningin en hun kinderen zijn natuurlijk ook van de partij.  Plots gaat de bel van de voordeur. Ik doe open en daar staan de Muizen.  Ze zijn met de bromfiets er op uit getrokken. Eerst naar zoonmuis en dan even halt houden bij ons.  Ik laat hen binnen. Ze ploffen zich neer op de bank. Het was een lange rit heen en terug en dat voelen ze nu. Ik bied hen iets te drinken aan.

Als ik vraag hoe het met de zoon gaat kijkt Grote Muis bedrukt. Hij is onlangs betrokken geweest bij een vechtpartij en likt nu zijn wonden. Deze week is hij opgenomen geweest in de spoed om zijn wonden te verzorgen/…

View original post 259 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het onverwacht bezoek !

  1. gerdaYD zegt:

    Goede morgen Suske en een even goed weekend gewenst.
    Wat een nare historie, ik kan het me heel goed indenken dat je er niet rouwig om bent ze niet zo veel meer te zien en dat er dus ook niet meer zo veel beroep op je goede hart zal worden gedaan. Die mensen zijn precies voor het ongeluk geboren en ik hoop dat er weldra een beter leven voor hen in het verschiet zal liggen!

  2. John zegt:

    Onverwacht bezoek is altijd leuk. Minder dat die zoon betrokken is geweest bij een vechtpartij en zelfs naar het ziekenhuis moest. Dat is een matpartij geweest dan.

  3. Vriendelijk maar zachtjes je handen van hen aftrekken!! Anders word je nog meegesleurd in hun problemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.