Op een warme lentedag !

De soap met een blogger in de hoofdrol

2017-05-27_12-51-04

Ik bel aan. De deur gaat open. Het is kleine Muis. “hoe gaat het ?”  vraag ik haar. “slecht !” roept ze. “Mijn rug is helemaal verbrand door de zon.” Samen gaat we naar de living. “Oeps, ben je daar al ? Buurmeisje zou ook meegaan op boodschappen maar ik heb haar nog niet gehoord of gezien.” Is ze alleen thuis. ? “ja, haar moeder is gaan werken” reageert kleine Muis. “Kijk, ik ben helemaal verbrand tot in mijn nek” gaat Grote Muis verder. “Kleine Muis ook heel haar rug. Pas op dat je haar geen pijn doet !” “ze heeft het me al verteld. Ik zal voorzichtig zijn met jullie “ grap ik. “Als we terug zijn van boodschappen moet je me maar eens insmeren” besluit Grote Muis. Ik plof me op de bank naast Kleine Muis die naar de televisie zit te kijken. De kleine haalt me iets…

View original post 643 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Op een warme lentedag !

 1. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Wow, je nieuwe aflevering van je soap mager weer zijn en de er bij horende, mooie foto beslist ook!

 2. Rebbeltje zegt:

  Ha ik ben er een die dan denkt dat smeren hadden ze ook bij elkaar kunnen doen…beter is het te voorkomen.
  Groetjes

 3. A van de Aa zegt:

  Op een mooie lentedag kan van alles…. zoals rood worden.
  Fijn weekend

 4. fietszwerver zegt:

  ja de wandeling was gister en vandaag de rustdag
  morgen als het goed is weer aan de wandel

  fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.