De bromfiets van Grote Muis.

De soap met een blogger in de hoofdrol

de bromfiets van Grote Muis.

Het is zaterdagavond en ik lig uitgeteld op de  bank. De televisie toont ons een zoveelste aflevering van een zoveelste politiereeks. Het kan me allemaal geen bal schelen. Ongeïnteresseerd scroll ik op mijn smartphone. Kijken op Facebook wat de anderen zoal te vertellen of te tonen hebben. Ik zie dat Grote Muis een bromfiets gekocht heeft. Dat verwondert me. Deze middag had ze daar niets over gezegd. Ik zet een like onder de desbetreffende foto.  Ik kijk hoe laat het is. Tijd om naar bed te gaan.

Net wanneer ik het licht wild uitdoen zoemt mijn GSM; Dat doet hij omdat hij op “trillen” staat. Het is Grote Muis. In geuren en kleuren vertelt ze hoe ze via een buurman op 2dehands.be een bromfiets gekocht heeft. Ik feliciteer haar met de aankoop. Weer een stuk vrijer om te gaan en staan waar ze maar wilt. “Je zult me niet meer…

View original post 200 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op De bromfiets van Grote Muis.

 1. fietszwerver zegt:

  De tijd is er op die brommer vandoor 🙂
  ik mag die Nana wel horen , pintje er bij met dit warme weer
  zal vanaf morgen koeler worden

  fijne avond groet

 2. RenéSmurf zegt:

  ja, daar kan je wel even weer mee voort!

 3. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske en een fijne week gewenst.
  Jouw inspiratie om de soap elke keer weer verder te zetten en in een mooie tekst te gieten is blijkbaar onuitputtelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.