De nieuwe fiets van Anna Pies !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik parkeer mijn wagen vlak voor het huis van de Muizen. Ik heb met Grote Muis afgesproken om samen bloemaarde te halen. Ook mag ik niet vergeten mijn schragen terug mee te nemen die al een tijdje in de garagebox hier liggen. Buurman Ronny heeft er al enkele keren om gevraagd. Hij wilt de schragen gebruiken om een deur te schilderen. “Hij is er” hoor ik Grote Muis roepen. De deur gaat open. Gewapend met een sixpack cola light stap ik naar binnen. “Kleine Muis staat nog onder de douche” verontschuldigt Grote Muis  zich. “Geen probleem, dan wacht ik wel even tot ze klaar is” antwoord ik terwijl ik mijn jas uit trek en me op de bank zet samen met hondje Louise.

Even later komt Kleine Muis naar beneden. Haar haar is nog nat en plakt tegen haar hoofd en wangen. Ze draagt een grijze legging en kort blauw…

View original post 468 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op De nieuwe fiets van Anna Pies !

 1. Rob Alberts zegt:

  Waar las ik dit toch eerder?

  Zonnige groet,

 2. fietszwerver zegt:

  ja dat las ook ik al 🙂
  nee ik weet niet wat vervelen is hoor , wat je zegt er is altijd wat te doen
  wandeling ging niet door , het was zelfs mij te warm
  en aanstonds ga ik lekker bankhangen voor de buis

  fijne avond groet

 3. gerdaYD zegt:

  Goede, hopelijk zonnige zondag Suske.
  Laat maar komen al die afleveringen van je soap ook als je deze aflevering misschien al gepost hebt zoals mijn voorgangers beweren, zelf herinner ik het me niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.