Ondertussen op het stationsplein…..

Sta ik deze voormiddag met de uitbater van de muziekwinkel naast het fietspunt te praten over hinderlijk gestalde fietsen van mensen uit de appartementen vlakbij komt daar een onbekend heerschap op ons af.  In broken English stelt hij zich voor als iemand komende uit Estonia en op zoek voor een gelegenheid waar hij zijn band kan laten optreden. Terwijl hij tegen ons bezig is stopt hij een CD  in onze handen. Buurman weet een zaak enkele straten verder waar er regelmatig optredens georganiseerd worden.

2017-04-05_06-50-23

Dan word ik weggeroepen voor de plicht. Als ik terug ben is de man met de noorderzon verdwenen. De CD heb ik in mijn jaszak zitten.

Thuis gekomen google ik de naam van de band. Die gasten komen inderdaad uit Estland. Zo zie je maar wat voor volk er zoal in een stationsbuurt rondloopt.  Terwijl ik naar Menen rijd speel ik de cd af. Een prijs voor originaliteit zullen ze wel nooit ontvangen. Sommige nummers vind ik te pruimen. Dus weer een nieuwe plaat voor in mijn platencollectie.

Even op youtube rondkijken of ik iets van die groep terugvind. Ja hoor ! Ze hebben reeds enkele clips gemaakt met muziek van de CD. Eentje laat ik hier op jullie los. Beluisteren is op eigen risico.

Zo valt er regelmatig wel iets te beleven of ontmoet je mensen van uit den vreemde daar aan het station. Neen, me vervelen doe ik niet.

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in muziek, Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

14 reacties op Ondertussen op het stationsplein…..

 1. logbankje zegt:

  Zo zie je maar weer hoe vreemd een muzikaal balletje kan rollen, heel anders dan ELO. Hans

 2. די מריו zegt:

  Ik hoor op dit moment het juichende geluid van een voetbalstadion omdat er gescoord wordt, ik denk niet dat er voor mij een mooier geluid denkbaar is.

  Love As Always
  Di Mario

 3. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  zo kom je wel eens volk tegen , uit den vreemde
  ik heb het geluid zacht gezet , en toen maar geheel uit , maar je weet wel ik ben een muziek barbaar 🙂
  je hebt gelijk met zoveel mogelijk buiten zijn , doe ik ook , ben soms dagen lang aan de wandel , heerlijk genieten
  fijne avond groet

 4. Sjoerd van bVision zegt:

  Ik zou me ook echt niet vervelen daar

 5. RenéSmurf zegt:

  ja, zo hoor je nog eens wat, en leer je nog eens wat, vermakelijk!

 6. leegschrift zegt:

  Wat een schatjes. Laat ons dansen! Heb ik weer, ik botst alleen tegen Jehova’s op. De mutsen zijn ook een echte hit. En aan het eind die kleine hartjes. Tenslotte ben ik meteen weer aan het roken gegaan.

 7. Bertie zegt:

  Och, ze proberen het. Misschien komt er een echte songwriter op hun pad. Ooit.

 8. Rebbeltje zegt:

  Van mij had je deze terug mogen geven 😉

 9. marjolijn1 zegt:

  Zo zie je maar, weer een aanwinst rijker…. 🙂

 10. ja, en ik vind zo’n muziek weer goed
  maar ik ken de band al
  hier wordt dit gedraaid….
  Eén @->- voor jou

 11. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Wat een merkwaardige ontmoeting heb je gehad en je hield er nog een CD aan over ook die perfect in je collectie zal passen!

 12. een CD dan nog….Suske

  veel plezier er mee, maar dat nummer was niet aan mij besteed

  groeten

 13. Frank103 zegt:

  Ik ben een echte muziekbarbaar, al skyradio het niet draait dan luister ik er niet naar.

 14. meninggever zegt:

  IK nam ooit een bandje (ja die had je toen nog) mee uit Londen van een gezelschap dat daar op straat optrad. Drie Aziatische meisjes, twee Engelse. Prachtige muziek, luisterde ik graag naar. Maar helaas, kwijt geraakt bij wisseling van de ene naar de andere Company-Car, nooit meer teruggevonden. Maar de herinnering blijft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.