My little pony

De soap met een blogger in de hoofdrol

2017-02-05_08-15-46

De hemel kleurt grijs als we de weide naderen. Twee figuren elk op een paard rijden enthousiast rondjes in de weide. “Hier is het” mompelt Grote Muis terwijl ze haar GSM te voorschijn tovert. “Even bellen of ze thuis is”. De ruiters hebben ons opgemerkt en komen op een drafje op ons af. “Nee, ze is er niet” antwoorden ze op de vraag van Kleine Muis die de paardjes aandachtig observeert. Jaren terug is ze hier ook komen paardrijden. Nadat Grote Muis en haar ex uit elkaar gingen heeft hij een tijdje met die dame aangepapt. Algauw toonde hij zijn ware aard en vanaf dan waren de klappen niet meer te tellen. In die periode boterde het niet tussen Grote Muis en de dame. Dit kwam door de leugens die hij over Grote Muis vertelde. Toen ze eenmaal doorhad hoe de vork werkelijk aan de steel zat veranderde ze haar…

View original post 440 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op My little pony

 1. Bertie zegt:

  Paarden vergeten hun baasjes dus ook niet, net als honden. Heel lief als een dier je herkent.

 2. RenéSmurf zegt:

  ja, dieren moeten goed verzorgd worden, dat vinden ze fijn.

 3. Deze pony ziet mooi uit. Het word heel goed verzorgd. Dieren voelen dat goede baasje. Hond voelt dit namelijk ook. Mooie foto.

 4. John zegt:

  Mensen doen elkaar wat aan hè. Eigenlijk belachelijk als je er over nadenkt.

 5. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Weer een mooi geschreven vervolg van je soap met leuke maar ook met heel wat minder aangename dingen. Zoals John hierboven al schreef: wat doen mensen elkaar toch aan hé, en voor wat? Niemand wordt er beter van…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.