3 katten in 1 bench.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is reeds donker als ik met de auto de stad verlaat. Het regent pijpenstelen. Er is storm op komst volgens de weerberichten. Mijn ruitenwissers kunnen de  hoeveelheid water met moeite aan. Ik heb Exvan beloofd zijn katten naar zijn moeder te brengen. De mensen van het OCMW die zijn dossier beheren eisen dat de katten weggedaan worden. Ook drie honden is er teveel aan. Ene zal ook weg moeten. Jammer, maar dit zijn nu eenmaal de regels. Ik heb de bench ook mee. Nog zo makkelijk om die katten te vervoeren. Als ik aanbel hoor ik als altijd de honden blaffen. Vlam komt openmaken. Samen met Ali zijn ze boven bezig de kinderen te wassen vooraleer in bed gestopt te worden. Of ik even wil wachten om naar de ma van Exvan te gaan. Dan zal ik wel even in de keuken wachten.

Even later zit ik samen met…

View original post 390 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op 3 katten in 1 bench.

 1. John zegt:

  Ah dit speelde zich de vorige week af waar de voorspelde storm minder erg was dan verwacht 🙂

 2. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Jullie hebben weer wamen heel wat beleefd en jij kon er terug maar eens een mooi verhaal over schrijven!
  Fijn weekend hé, hopelijk zijn al jullie zorgen nu een beetje van de kant…

 3. A van de Aa zegt:

  Ooit verhuisd met zes katten, ik kijk er nu lachend op terug, maar toen ….
  Fijn weekend.

 4. Oei ik hoop dat het allemaal goed is verlopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.