Op zoek naar de kerstversiering.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik ben terug van boodschappen doen met mijn moeder. Vlot ging het niet. Ze voelt zich niet lekker. De afgelopen dagen is haar dokter meermaals moeten langskomen. De week voordien is ze met een vriendin naar de begrafenis van een oude bekende geweest. Het regende die dag niet, het GOOT pijpenstelen. De kerk voelde maar kil aan en de dag nadien kon ze het bed niet meer uit. Daardoor moest ze de diploma uitreiking van haar enige kleinzoon missen. Toen ik vertrok bij haar ging de bel van de voordeur. Een jonge dame stond aan de deur. Het blijkt een verpleegster te zijn. Blijkbaar was moeder vergeten dat ze zou langskomen. Dit kan nu eenmaal gebeuren; maar dit is niet van haar gewoonte om zo’n afspraak uit het oog te verliezen. Vliegensvlug reed ik naar een dorp enkele kilometers verder om boekjes te kopen die mensen met autisme kunnen helpen…

View original post 307 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Op zoek naar de kerstversiering.

 1. John zegt:

  Laten we hopen dat je moeder er snel weer bovenop is. Vliegensvlug is hopelijk niet te hard? 😉

 2. gerdaYD zegt:

  Ook hier geen goed nieuws precies, ik hoop het met John dat je moeder er snel weer boven op komt!

 3. Suskeblogt zegt:

  mijn moeder is er ondertussen beetje bij beetje bovenop gekomen.

 4. meninggever zegt:

  Goed te lezen dat het ‘probleem’ intussen wat is opgelost. Ook wij tobben met een oudere in de familie die langzaam aan toch wel wat broos en kwetsbaar is geworden. Elke dag toch even een bron van zorg..,.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.