December 2006

10 jaar geleden, december 2006 om precies te zijn, begon ik te bloggen op Lambiorix.blogspot.com. Het was een voorzichtige sprong in het onbekende daar ik voordien op de toenmalige sociale netwerken en andere platforms druk in de weer was in de Engelse taal en me omringd voelde door mensen van over heel de wereld.

Dat de blog gestadig groeide wat betreft lezers en volgers die reageren was een feit. Op het hoogtepunt – oktober 2010 – besloot ik Lambiorix om te ruilen voor Suske blogt op WordPress en opnieuw bloeide de zaak.

Ik ben nu 10 jaar – bijna – dagelijks bezig in blogland. Er is enorm veel veranderd sedert 2006. Ook op deze blog. Er zijn enkele satellieten bijgekomen zoals de blog van nonkel Juul en ook Greet schrijft nu en dan een logje.  Dit bevalt haar zo goed dat ze van plan is een eigen blog te starten.

Om af te sluiten een dankwoord aan de vele bloggers en volgers die hier reeds jaren langskomen en een reactie achterlaten. Dit is een verdienste op zich als ik na ga hoeveel er ondertussen afgehaakt hebben.  Ook de nieuwe lichting lezers wil ik in het zonnetje zetten maar terwijl ik dit schrijf is het net volle maan zodat  dit moeilijk gaat.

Om nu  helemaal af te sluiten een filmpje met foto’s uit die beginjaren.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op December 2006

 1. hier schijnt de zon inmiddels volop Suske..
  10 jaar het is me wel wat…
  nog vele jaren blogplezier gewenst

  groeten

 2. Dat is een hele tijd, proficiat! Hoop je nog lang te mogen volgen. Op naar het volgende decennium!

 3. meninggever zegt:

  Jaja, voor je het weet ben je tien jaar verder. Mooie prestatie. Ik volg je pas een paar jaar, maar doe dit met plezier. Doorgaasn, vooral doorgaaaaann…:)

 4. Hilde zegt:

  Knap dat je zo lang al blogt, proficiat! Ik kom hier graag lezen dus doe zo verder zou ik zeggen.

 5. Rebbeltje zegt:

  Grappig om Eva als jong meisje te zien…ja 10 jaar is een hele tijd en er komen er en gaan er…net het echte leven haha
  Ben zelf met een space begonnen en later volgden een weblog en punt
  Blogger lijkt wat op de spacetijd…die blijf ik toch het leukst vinden.
  Al zijn er daar ook wel heel veel verdwenen in de loop van de tijd.
  Groetjes

 6. Falderie zegt:

  Wow, dat is al bijna een mensenleven! 🙂

 7. logbankje zegt:

  Dat is een hele mooie tijd Francky, een dikke proficiat.
  Dat je nog lang bent te volgen. Hans

 8. safealove zegt:

  Geweldig! 10 jaar is een hele prestatie! 👍

 9. marjolijn1 zegt:

  Proficiat 10 jaar, een hele tijd.
  Soms wat verandering is goed, dat houdt alles smeuïg…!

 10. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  staat wel leuk hé
  ” ik ben 10 jaar ”
  maak maar gein , het is een prestatie om sinds zeg maar de mooie space tijd nog steeds bezig te zijn , ik hoop je nog lang te mogen volgen , en Greet gaat die 10 jaar op haar eigen blog ook wel maken
  fijne avond groet

 11. די מריו zegt:

  Tien jaar kom ik hier nog niet, maar wel een jaar of zes zag ik al. En ik wil graag dat je nog wel een heel wat jaar door gaat.

  Love As Always
  Di Mario

 12. Rob Alberts zegt:

  Proficiat met dit mooie jubileum!

  Feliciterende groet,

 13. Bertie zegt:

  Gefeliciteerd met je tweede lustrum. Klaar voor de volgende?
  Enig om de foto’s te bekijken, Ik miste er één, die waarop jij te zien bent als priester, of paus. 🙂

 14. A van de Aa zegt:

  Proficiat, weet niet of ik het zo lang ga volhouden….

 15. RenéSmurf zegt:

  Tien jaar, dat is fijn zeg, op naar de twintig! Wij zijn blijvertjes!

 16. Frank103 zegt:

  Gefeliciteerd met 10 jaar bloggen, een echte mijlpaal!

 17. proficiat; 10 jaar dat telt al!
  Eén @->- voor jou

 18. John zegt:

  Dan blog je al bijna net zo lang als ik doe. Gefeliciteerd. Geen idee hoe lang ik hier al over de vloer kom maar dat doet er niet toe. Zolang ik zelf blog zie je me hier.

 19. rietepietz zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum , niet niks hoor 10 jaar en inderdaad dan zijn er wel lezers afgehaakt, meestal omdat ze gestopt zijn met bloggen , maar toch ook best wel omdat er lezers overlijden. Ik mis er in elf jaar tijd 4 om die reden, best wel veel.

 20. Suskeblogt zegt:

  dank u wel John. Jij zit zeker en vast in de top 5 van de bloggers die me lang volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.