De paradijsvogels en de afrekening. (slot)

De soap met een blogger in de hoofdrol

Dana en haar gezin zijn reeds vertrokken. Onze tafel staat vol lege glazen. Samen met mevr. Paradijsvogel ruim ik op. Ik zet de glazen op het daarvoor voorziene .rek en kieper de rest in de afvalbak. Naast onze tafel is er een groot springkasteel waar het grut zich aan het uitleven is. Een mollig meisje dat net op het springkasteel geklommen is komt op me af. Ze zegt me hoe ze heet. Ik zeg haar hoe ik heet. Haar mama staat naast ons en kijkt goedkeurend toe. Ik stap verder en wanneer ik langs de meiden passeer beginnen Yana en Angie te gillen. Yana balt haar vuisten alsof ze me wilt aanvallen. Ik geef haar een duw zodat ze achterover op de reusachtige luchtmatras valt. Haar vriendin en nog enkele meiden gillen het uit. “Duw me ook eens” vraagt een meisje wiens naam ik niet ken. Voor ik het weet…

View original post 687 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op De paradijsvogels en de afrekening. (slot)

  1. RenéSmurf zegt:

    En zo ontstaat er een nieuw spel!

  2. Rebbeltje zegt:

    Ohoh duwen mag niet 😉

  3. John zegt:

    Je houdt de meiden zo goed bezig. En jezelf ook. want je bent er tenslotte zelf ook door van de straat 😛

  4. Je bent lekker druk bezig met meiden. De meiden kunnen hard gillen. Duwen vind ik beetje ver gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.