Het is feest lieve kindertjes !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Om 15 u ben ik terug in het speeldorp. De kinderen hebben aan tafel plaatsgenomen en wachten op hun pannenkoek of ijsje. Als ik langs de tafel passeer vraagt één van de meisjes me of ik Doortjes papa ben. Doortje proest het uit. Ik leg het meisje uit dat ik een vriend ben van Doortje en haar mama. Doortje knikt instemmend. Naast haar zit een meisje met brilletje op de kleine neus. “Dag Yana” begroet ik haar. Met verbaasd kijkende ogen en open mond gaapt ze me aan. “Hoe weet je wie ik ben ?” vraagt ze aarzelend. Als ze hoort wie ik ben moet ze even slikken. Ze heeft me enkele maanden geleden op facebook toegevoegd aan het account van haar mama, maar had tot op heden geen idee hoe ik er uit zie. .De jongen die naast Yana zit knikt vriendelijk. De andere meisjes kijken me onderzoekend aan…

View original post 587 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het is feest lieve kindertjes !

 1. Rebbeltje zegt:

  Zo is het anders dan het lijkt…vrienden zoeken voorde mams 😉

 2. RenéSmurf zegt:

  Sinterklaas weet dat ook altijd, of vaak.

 3. tja de jongeren van tegenwoordig 🙂

 4. John zegt:

  Zo herkenbaar ben je dus nog niet overal 🙂 Maar ook dat lost zich vanzelf op.

 5. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Schitterend geschreven verhaal alweer, jij weet beslist goed met woorden en zinnen om te gaan zodat het lezen ervan een heerlijke ervaring wordt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.