Geluidsoverlast?!

Greet schrijft

Gisteravond gebeurde het WEER.

De Slimste Mens ter Wereld, de quiz waar naar het schijnt half Vlaanderen dol op is, is weer op de buis.

Bouwkundig gezien ligt de slaapkamer van de zoon boven het deel van de woonkamer waar de tv staat.
Al jaren kijk ik tv terwijl hij boven is/zit/ligt/slaapt.
En enkel en alleen dit programma slaagt er al zowat 3 jaar in een boze zoon naar beneden te brengen: kan het aub wat stiller, ik kan niet slapen.

Zelf heb ik 3, 4  seizoenen geleden afgehaakt om het te MOETEN zien. Niet alleen de hype stond mij tegen, ook de steeds flauwere humor.
Nu, als er niets anders is op TV staat het aan, maar dan als achtergrondradio, bij wijze van spreken – ik lees of vul cryptogrammen in – er is altijd een alternatief voor niet-interessante tv.

Publieksgelach? Dat van Eric Van Looy? Een foute geluidstechnicus? De flauwe grappen op zich? Het heeft echt wel iets met geluid te maken.

mvg
Greet

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op Geluidsoverlast?!

 1. Hillechien zegt:

  hahaha prachtig, vind er ook niets aan

 2. die grappen lijken me verre van spontaan.. Greet

  en dan is de lol er voor mij af

 3. marjolijn1 zegt:

  Bij ons is het programma weer klaar (gelukkig)

 4. Frank103 zegt:

  Ik kijk dat soort programma’s niet, maar als jij het leuk vindt om te kijken, vooral doen! Jullie zoon moet boven lekker met zijn hoofdtelefoon op naar iets anders luisteren als hij er last van heeft!

 5. majaer zegt:

  Ik heb het programma nog nooit gezien wel van gehoord

 6. Bertie zegt:

  En ik weet het natuurlijk ook niet. Ik ken alleen een enkele grap die overgenomen wordt door Hilversum.

 7. די מריו zegt:

  Ik kijk eigenlijk bijna geen tv. Kan ik me ook nergens aan ergeren.

  Love As Always
  Di Mario

 8. rietepietz zegt:

  Een CD op zetten voldoet óók als achtergrond geluid denk ik. !

 9. Sjoerd van bVision zegt:

  Volgens mij heb je niets gemist als je het niet ziet.

 10. logbankje zegt:

  Zo’n zoon heb ik ook, als die wil slapen moet het stil zijn, zelfs op vakantie krijgt het voor elkaar dat de groep stil is. Hans

 11. fietszwerver zegt:

  ik weet niet eens waar over dit gaat
  ik zelf ben Schiphol doof , dus ook mij zal men wel eens horen
  nog geen klachten gehad 😉
  maar ik kan mij ergeren aan het verschil tussen programma geluid , ingesteld
  en dan plots die ergelijke luide reclame 😦

 12. tja, ieder zijn mening….
  ik blijf er wel niet voor op, maar ik neem het op
  en is het niet altijd zo, dat alle humor al eens gehoord is?
  Eén @->- voor jou

 13. meninggever zegt:

  In ons land is het vooral een semilinks feestje. Uitgezonden door de christelijke KRO/NCRV maar aangestuurd door de VARA-lobby van De Wereld Draait Door. Het zure jurylid is er vooral om de PvdA te complimenteren en alle andere partijen af te zeiken. De opgezette bruggetjes met de presentator zijn vooringenomen arrogante flauwekulverhalen en de kandidaten zijn meestal totaal onbekend. Een programma dat mensen niet bepaald als slimste laat overkomen maar wel politiek correct. Zij die dat niet zijn gaan vaak via de zijdeur af. Ik kijk nu niet meer….

 14. J@n. zegt:

  Met mijn voorganger hier ben ik het dus, zoals wel vaker, oneens, maar dat ga ik hier niet uitvechten, anders gaat het hier teveel op de onaangename kant van ‘facebook’ lijken. Overigens vind ik de Belgische afleveringen van dit programma wel meer humoristisch dan het Nederlandse, maar het onze is wel wat meer informatief en het is maar waar je van houdt.
  Ik ben jou ook nog niet vergeten hoor! 😉

 15. Ik vind eigenlijk niks aan. Dus ik kijk niet ernaar. IK kijk liever ander programma’s.

 16. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 17. merel zegt:

  Sinds het op.vier is kijk ik niet meer. Ik vind de reclame storend

 18. A van de Aa zegt:

  Mij kan je niet gezien hebben in dat programma.. 😉

 19. RenéSmurf zegt:

  Ik kijk graag naar dramaseries en documentaires, en ik woon alleen dus bepaal fijn zelf.

 20. gerdaYD zegt:

  Dag Greet. Tja, misschien heeft je zoon wel gelijk en is het programma niet te pruimen. Zelf zou ik het niet weten, ik kijk er nooit naar. Fijne vederzetting van het weekend hé, hopelijk zonder problemen van welke aard dan ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.