In rook opgaan.

2016-10-21_09-57-16

Toen ik deze morgen in de keuken aan de ontbijttafel zal zag ik rook opstijgen van onze omheining en ook van het dak van het tuinhuis van de buren. Een mooi zicht die ons duidelijk maakt dat de herfst nog steeds in het land is. Ik heb geprobeerd er een foto van te maken. Het resultaat is er niet naar maar maakt wel duidelijk wat ik bedoel.

Verder heb ik onlangs een telefoontje gekregen van Ernest den Evangelist die vroeg hoe het met me was. Nog vooraleer ik kon antwoorden stelde hij voor indien nodig de dienst te leiden en een uitvoerige preek te houden op mijn begrafenis. “Ik weet dat ik op je kan rekenen als ze me kisten” was mijn dankwoord. Altijd leuk als je op je vrienden kunt rekenen.

Ernest zal wel nog wat moeten wachten om me de grond in te boren, daar ik vandaag de uitslag van het bloedonderzoek kreeg. Blijkbaar is er niets ernstigs gevonden en da’s maar goed ook. Ik voel me in ieder geval al heel wat beter. Nog wat rust nemen en we zijn er weer klaar voor. Alleen weet ik nog niet goed voor wat !  🙂

Groetjes en alvast een fijn weekend gewenst.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

16 reacties op In rook opgaan.

 1. Falderie zegt:

  ook voor jou een fijn weekend!

 2. Rob Alberts zegt:

  Ik wens jou een fijn en gezond weekend.

  Vrolijke groet,

 3. Rebbeltje zegt:

  Rook idd te zien 😉
  Fijn weekend

 4. fietszwerver zegt:

  ja nevelige ochtend ook hier 🙂 is in rook opgegaan toen de zon kwam
  goede berichten dus van de dokter , kan die evangelist het mee doen 🙂

 5. marjolijn1 zegt:

  Mooi weekend, lekker genieten…!!

 6. Marianne zegt:

  Heel fijn dat de uitslagen goed waren. Kun je met een gerust hart het weekend in gaan. Blijf voorlopig nog maar onder de levenden 🙂 Fijn weekend met prachtige herfst rituelen

 7. Frank103 zegt:

  Toch aardig van Ernest dat hij zo’n toespraak wil houden, als hij maar wat geduld heeft en niet per se morgen dat wil doen…

 8. logbankje zegt:

  Dacht dat het schuurtje in de brand stond, maar het is ochtend nevel.
  Wat aardig dat Ernest aan je dacht, of is het met een dubbele bodem.
  Gelukkig een goede uitslag, daar knap je al van op. Hans

 9. Bertie zegt:

  Mooi, die rook.
  Een prettig idee dat je goed verzorgd wordt bij de uitvaart, zeg de pastoor maar af. ☻

 10. די מריו zegt:

  Dat hoor ik graag, dat van die uitslagen natuurlijk. Hopelijk voel je je snel weer beter. Ik schrok wel van dat schuurtje, ik dacht Brand.. maar gelukkig niet dus. Die Ernest.. die wacht nog maar even een jaartje of zestig.

  Love As Always
  Di Mario

 11. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 12. Sjoerd from bVision zegt:

  Dat is ook zo bij de tandarts, als je daar bent is de pijn weg…

 13. voor jou ook een fijn weekend, zonder rook….
  Eén @->- voor jou

 14. gerdaYD zegt:

  Fantastisch dat de uitslag van het bloed goed is, ik ben zo blij voor jou! Het moe zijn zal dus wellicht van of een verkoudheid, of van de vele zorgen komen. Blijf je verder goed verzorgen hé!

 15. meninggever zegt:

  Goed dat er niets bijzonders is gevonden! Dat maakt op zich al beter…..Fijne zondag nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.