Eend op jacht !

2016-10-12_12-51-56

Via sociale netwerken gelijk Facebook en Instagram kon ik vaststellen dat er nog van die tekeningen hier en daar in de stad aan de muren geplakt werden.  Ook in de buurt van het station kon ik er ene spotten.

Tot op heden heb ik nog niet kunnen achterhalen wat het doel hiervan is. Dus weet ik ook niet of er GEEN doel is;  dat dit slechts voor de fun is. Nu weet ik ook niet wat er “fun” zou kunnen zijn aan een geile eend die een naakte jonge dame achterna zit.

De eend zal wel op haar tellen moeten passen want niemand minder dan Nonkel Juul heeft zijn zinnen op de vogel gezet. Met de tweeloop van onzen nonkel in de buurt is de eend het haasje en da’s geen lachertje.

Ik breng jullie op de hoogte als ik deze onwelriekende zaak opgelost heb.

Groetjes.

🙂

 

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

16 reacties op Eend op jacht !

 1. RenéSmurf zegt:

  Ja, dat komt dan vast helemaal goed!

 2. די מריו zegt:

  Hahhaha, jij hebt weer een zaak waarin je je kunt vastbijten.

  Love As Always
  Di Mario

 3. A van de Aa zegt:

  Mijn mondhoeken krullen altijd als ik dit soort dingen tegenkom.

 4. fietszwerver zegt:

  dit is de 2de van dit stel , wie weet zit er dus wel een verhaal in
  we wachten het af , goede jacht , met camera dan

 5. sjoerd zegt:

  Haha, ik vind het wel grappig…

 6. logbankje zegt:

  Onkel Juul en het mysterie van de naakte papieren dame. Hans

 7. Rebbeltje zegt:

  Tja er zijn veel muren te gaan volgens mij 😉

 8. Bertie zegt:

  Was will das Weib?

 9. nonkel juul heeft zijn zinnen gezet op de vogel ???

  laat me niet lachen! :mrgreen: 😆 :mrgreen:

 10. ik ben benieuwd wat het vervolg hier op gaat zijn :o)
  ێn @->- voor jou

 11. marjolijn1 zegt:

  Haha, ja ga jij de speurneus maar eens zijn.
  Fijne dag vandaag.

 12. een grappige prent Suske…

  ik ben benieuwd of er nog volgen

  groeten

 13. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Tja, wat moet je van deze mooie tekening denken? In elk geval is het leuk en grappig, dus bedankt voor mijn eerste lach van de dag. Maar toch nog één ding; hou Nonkel Juul tegen hé om met zijn tweeloop een einde aan deze race te maken! *wink, big smile*

 14. rietepietz zegt:

  Ik vraag me zelfs nog meer af, waarom deze jongedame geheel naakt over straat lijkt te rennen;-)

 15. meninggever zegt:

  Ik ben er gen op. Er zit actie in en het stelt nog iets voor. Heel anders dan bij de meest graffiti….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.