Terug met beide voeten op de grond.

2016-09-25_01-30-18

Toen ik deze middag met de Muizen terugkeerde van een penibel bezoek aan Zoonmuis zagen we enkele parachutisten traag maar zeker nederdalen. Ik zette de auto aan de kant van de straat zodat we van dit showspel konden genieten. Ook enkele vliegtuigjes vlogen laag over ons. We waren vlakbij het vliegveld van Wevelgem.

Mij zie ik zoiets niet rap doen : parachute springen. Ik duizel al wanneer ik op de ladder kruip om de klimop te snoeien.

En jullie ?

Groetjes.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

17 reacties op Terug met beide voeten op de grond.

 1. fietszwerver zegt:

  nee dat zal ik ook niet snel doen 🙂
  en gelukkig heb ik geen klimop te snoeien 😉

 2. sjoerd zegt:

  Tot een meter of 165 gaat het wel….

 3. Bertie zegt:

  Graag zou ik het proberen maar vrees dat ik het niet durf.

 4. RenéSmurf zegt:

  Ik doe dat niet, geen denken aan.

 5. logbankje zegt:

  parachute springen is zo leuk, als een ander het doet. Hans

 6. Rebbeltje zegt:

  Nee ik kijk ook liever naar andere springers 😉

 7. safealove zegt:

  Hihi.. Ik probeer het telkens weer. Heb diverse malen de Dom in Utrecht beklommen, maar eindig altijd weer half huilend aan de top.. Lijkt me een mooie ervaring om parachute te springen, maar ik heb bij het springen van de hoge duikplank al het idee dat ik zelfmoord pleeg.. Best irritant, hoogtevrees..

 8. Frank103 zegt:

  Nee, parachute springen doe ik liever niet. Dat laat ik graag over aan lieden die daar plezier in hebben!

 9. realjager zegt:

  Ik zou het nog wel een keer willen doen maar heb het al eens gedaan lang geleden in militaire dienst 🙂

 10. marjolijn1 zegt:

  Nee, blijf het liefst met beide voetjes op de grond…!!

 11. het zegt me eigenlijk niks, vroeger kort bij ons sprongen ze iedere zondag, ik ging wel eens kijken maar dat was het…
  ێn @->- voor jou

 12. John zegt:

  Ik wil het altijd nog eens een keertje doen. Het staat op mijn lijst zeg maar.

 13. meninggever zegt:

  Ooit ging ik met zo’n kistje omhoog boven het eiland Texel. Een paar van die halsbrekende toeren uithalende figuren aan boord. Op de juiste hoogte sprongen ze naar beneden. Ik keek slechts die kant op. En bezwoor dat ik nooit van mijn leven uit een vliegtuig zal springen. Of er moet wel erg hoge nood zijn aan boord. Texel bleek niet meer dan een tapijttegel van die hoogte…

 14. rietepietz zegt:

  Nou misschien als het vliegtuig in brand staat….. maar dan nog zul je me éért in dat vliegtuig moeten zien te krijgen;-)

 15. infodimario zegt:

  Ik begon al te bibberen toen ik las van je ladder. Maar in werkelijkheid ontkom ik er niet aan om in uitkijktorens en achtbanen te gaan. Je wilt ze toch niet alleen laten.

  Love As Always
  di mario

 16. Falderie zegt:

  No way dat ik dat ooit probeer!:)

 17. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Tja, moest ik jonger zijn dan zou ik het misschien wel eens willen proberen hoewel ik net zoals jij al op een stoel staande aan het duizelen ga. Maar als parachutespringen hetzelfde effect heeft als ballonvaren, dan is in hogere regionen geen sprake meer van hoogtevrees hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.