Op een autoloze zondag.

 

 

Gisteren(zondag)namiddag nam ik na de afwas mijn fiets om even te gaan kijken hoe het er aan toe ging in het centrum met die autoloze zondag. Eerste halte op mijn agenda was natuurlijk mijn werk. Het kampioenschap bandenblazen of  herstellen bleek een lege zeepbel, maar het parcours met bakfietsen, tandems en elektrische  fietsen bleek wel aan te slaan. Hier eindigde ook mijn rit want een kwartier later had ik mijn hesje aan en hielp mee tot het einde. Achteraf ook nog helpen opruimen. De rest van de festiviteiten zoals de “tuin der lusten” zal voor volgend jaar zijn.

Ik nam ook enkele foto’s met mijn phone en die kun je  hier bekijken.

Groetjes en fijne maandag.

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

18 reacties op Op een autoloze zondag.

 1. John zegt:

  Kampioenschappen bandenblazen…. Daar had ik nu nog nooit van gehoord. Ik neem aan dat dat gewoon met de pomp gebeurde,

 2. Falderie zegt:

  Die autoloze zondag… Ik was het helemaal vergeten! Wat een ramp om Antwerpen binnen te geraken!

 3. Rob Alberts zegt:

  Fijne week!

  Toch zou ik meer willen weten over het Kampioenschappen bandenblazen …..

  Vrolijke groet,

 4. dat bandenblazen spreekt wel tot de verbeelding Suske

  leuke foto’s heb je er gemaakt

  prettige dag

 5. Rebbeltje zegt:

  Het kon bijna niet anders dan dat jij je hesje aantrok en als laatste weg zou gaan….leuk om te zien en zag dingen voorbij komen waar ik het bestaan nog niet van kende…groetjes

 6. rietepietz zegt:

  Altijd een feestje als je op de fiets heer en meester op de weg kunt zijn, ze hebben er iets leuks van gemaakt maar konden blijkbaar weer niet zónder je.

 7. Kakel zegt:

  Zo, dat was bepaald geen rustdag voor je gisteren. En je hebt nog behoorlijk wat foto’s gemaakt. Leuk dat er zelfs een keer een hond in de bakfiets mocht. Als het in de buurt geweest was, was ik zeker langsgekomen!

 8. tagrijn zegt:

  Ik vind het wel wat hebben zonder blik in de stad. Moesten ze vaker doen, bv iedere laatste zondag van de maand.

 9. meninggever zegt:

  Ik ben blij dat het fenomeen hier is afgeschaft. He tis allemaal symbolisch, want veel zoden zet het niet aan de dijk. Gezien de vervuiling die met bepaalde windrichtingen gewoon binnenwaait uit de buurlanden….

 10. marjolijn1 zegt:

  Vanmorgen al verbaasd gestaan, dat de autoloze zondag nog bestaat.
  Hier allang niet meer, maar toch heeft het wel wat…!!

 11. A van de Aa zegt:

  Lijkt me niet gek om zo’n autoloze zondag elk zondag te laten zijn.

 12. Thérèse zegt:

  O, een echte autoloze zondag. Ik dacht alleen waar jij woont. Geweldig lijkt mij dat. Leuk zo’n feest voor de kinderen.

 13. logbankje zegt:

  Prachtig om kinderen zo te zien genieten.
  Ban de auto gewoon maar uit de stad, geef de fietsers en wandelaars de ruimte.
  Of is dat te resoluut? Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 14. RenéSmurf zegt:

  Dat is leuk zeg, een autoloze zondag, dat heb ik zelden, meestal neem ik mijn hond mee in de auto op zondag.

 15. Frank103 zegt:

  Die autoloze zondag was toch niet de 18e? Ik heb er niks van gemerkt op de snelweg in België.

 16. fietszwerver zegt:

  dus weinig animo bij het bandenplakken , jammer vind ik dat 🙂
  maar ik zag leuke foto’s en filmpje , al en al toch een geslaagde dag
  en je was daar toch echt wel braaf 🙂
  maar ik zal het vergeten hoor

 17. als ik mocht kiezen tss rondrijden met een fiets of plakken van een band, was ook mijn keuze snel gemaakt, hoor! 😉

 18. gerdaYD zegt:

  Zelf was ik niet op de hoogte van die autovrije zondag, gelukkig heb ik jou en je blog om alles te vernemen over wat er daar bij jullie georganiseerd werd, met succes of niet zoals het kampioenschap bandenblazen hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.