Met twee dames in bed.

2016-08-31_07-14-10

Deze morgen voelde ik me niet zo lekker toen ik wakker werd. Vrouw en zoon waren dit weekend ook al niet in vorm en nu ik. Toch ga ik werken. Thuis op de bank liggen is niets voor mij in zo’n geval. Voor ik het goed en wel besef ben ik vanavond weer thuis en kan ik me rustig houden.

Op mijn GSM die naast me ligt zag ik dat een oude bekende via messenger me probeerde te contacteren. Altijd leuk om iets van haar te horen. Door problemen met haar knie is ze reeds enkele maanden uit de picture, maar ze is aan de beterhand.  Binnenkort kan ze weer halftijds aan de slag en dat zint haar wel.

Plots ging een signaal in mijn GSM af.  Via dezelfde messenger werd ik opgebeld door een andere dame die me dringend nodig had. Gezien mijn werkschema moest ik haar teleurstellen. Volgende week kan ik weer zelf mijn verlof regelen op het werk en dan zie ik wel. Het opnemen van mijn vrije dagen zal vooral dienen om de tuin onder handen te nemen. Nu is het eerder een oerwoud in zakformaat.

En toen dit gesprek ten einde was begonnen ze bij de buren met hun werkzaamheden. Schijven kappen en boren alsof het een lieve lust is. Vlug uit bed en naar beneden om koffie.

Dit was dus de start van mijn maandag.

 

Groetjes

🙂

.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Met twee dames in bed.

 1. bertjens zegt:

  Van schrik wakkerder dan wakker😐
  Beterschap!

 2. Wat erg dat je niet lekker voelt. Rustig aan doen. Je foto bessenboom ziet prachtig uit. Je word dan weer geld door de dame. Pfff…Hadden weer nodig. Och….

 3. Rebbeltje zegt:

  Manlief zei ook altijd wat maakt het uit daar of hier beroerd… hihi
  Beterschap

 4. sjoerd zegt:

  Je hebt gelijk, beroerd zijn kan je overal ook op het werk. Het laatste geeft nog wat afleiding.

 5. Als die buren zo tekeer gaan de hele dag, dan kun je inderdaad maar beter naar je werk gaan. Beterschap

  Love As Always
  Di Mario

 6. tagrijn zegt:

  Nou niet bepaald een ochtend om lekker bij te komen…

 7. met deze buren, hoef je geen wekker te zetten Suske

  prettige dag

 8. rietepietz zegt:

  Zolang de dames je “mobiel” in je bed bezoeken is er niets aan de hand;-) Lekker start van de maandag!

 9. logbankje zegt:

  Is geen rustige start en dan op je werk komen ze ook weer naar je toe. Hans

 10. Kakel zegt:

  Aha, digitale dames (-: Je hebt ons mooi gefopt! Dat was allesbehalve een rustige start van de nieuwe werkweek. Nog maar vier te gaan en dan is het weekend. Altijd positief blijven.
  Warme groet

 11. logbankje zegt:

  Elektronische dames kun je wel uitschakelen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 12. RenéSmurf zegt:

  Ja, en dan volgt de rest van de week nog. Gewoon doorgaan, altijd het beste.

 13. zelfs in bed laten ze je niet gerust, suske? 😉

 14. John zegt:

  Doorgaan vind ik ook een betere optie dan thuis blijven en niets doen. Dat geeft tenminste afleiding en ik weet dat als ik thuis zou blijven ik hier van alles ga doen.

 15. ja, en dan de rest van de week nog….
  maar je werk gaat voor, en dat heb je goed gezien,
  Eén @->- voor jou

 16. Jaixy zegt:

  Ja je moet je eigen dingen niet vergeten hoor omdat je een ander zo graag helpt.

 17. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Wat een begin van de dag én de nieuwe week! Je was dus direct al klaarwakker en dat terwijl je je niet echt lekker voelt. Hopelijk gaat ook dat snel voorbij zodat je, eens de werkweek voorbij, van de vakantiedagen kan genieten!

 18. A van de Aa zegt:

  Sommige dingen moeten gebeuren… ook bij de buren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.