Loslaten.

2016-08-14_05-08-04

 

Deze tomaten waren vorige week nog groen.
Eind vorige maand had ik ze geplukt in de tuin van de trainer terwijl ik zijn planten sproeide.Toen moesten ze volgens hem reeds rood zijn.

Vanavond heb ik er één van opgepeuzeld.
Superlekker om het zo te zeggen.
Zo lekker vindt je ze niet in de winkels.

Over de trainer gesproken : hij wilt me niet “loslaten”.
“Binnenkort krijg je mijn vrouw op je dak om je tot andere gedachten te brengen” dreigde hij terwijl hij wegreed op zijn e-bike. Ik stond aan de voordeur van het fietspunt en knikte.

Geen idee of ik mijn wit kostuum voorgoed in de kleerkast laat hangen en ook geen idee of ik de kobujutsu wapens ooit nog ter hand zal nemen. God only knows. Eén dezer dagen brengt hij me één van mijn stokken (= bo) terug en dan zullen we nog eens praten. Het woord “loslaten” staat niet in zijn woordenboek. Althans niet wat mij betreft.  Heikel ?

Groetjes.

🙂

 

 

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

22 reacties op Loslaten.

 1. Rebbeltje zegt:

  Heerlijk uit eigen tuin…ons tuintje is te klein om er groenten te kweken
  En de tijd zal het leren…of je de kleren weer uit de kast moet halen.

  Fijne avond

 2. Kakel zegt:

  Volg je hart, dat klopt altijd! En doe vooral niets tegen je zin…
  Warme groet

 3. Ik zou toch mijn eigen plan trekken als ik jou was. Want als je er zelf niet achter staat loopt het toch op niets uit. Tomaten uit eigen tuin hebben echt zon gehad.

  Love As always
  Di Mario

 4. fietszwerver zegt:

  ha die Suske
  lekker hoor deze tomaten , maar loslaten is ook een mooi iets
  denk er morgen als het 2000 jaar geleden is dat deze Maria maagd was en ging verhuizen nog maar eens goed over na wat je met de sport wil doen , verder of echt stoppen
  fijne avond groet

 5. sjoerd zegt:

  Ach, uiteindelijk beslis je zelf…

 6. Jaixy zegt:

  Owww tomaten zien er super lekker uit!!!

 7. je moet zelf beslissen, maar laat je niks verplichten!
  je doet het wel graag, maar…..
  en die tomaten zien er idd goed uit, tomaten uit eigen tuin zijn veel lekkerder

 8. marjolijn1 zegt:

  Dat zal smaken, zo vers uit de tuin.
  Volg je hart, dat klopt het best…!

 9. John zegt:

  Wij hebben hier kilo’s eigen groenten en fruit die je nooit zo lekker in de winkel vindt. Onbespoten ook nog eens.
  Wat let je om weer te gaan sporten? Heb je er geen zin meer in?

 10. Bertie zegt:

  Jammie, plukken en eten, lekker is er niet.
  Laat je niet vastbinden door de trainer tenzij je het zelf wilt. Afwachten maar.

 11. Frank103 zegt:

  Onze katten bemesten hier in de buurt alle tomaten en aardbijen, wat de exemplaren uit de supermarkt meteen een stuk smakelijker maakt! Als je iets niet wilt doen, dan moet je dat niet doen. Uiteraard hebben alle verenigingen het moeilijk om leden en trainers vast te houden, maar dat is niet jouw probleem.

 12. je moet het natuurlijk niet tegen je zin doen

  maar een beetje sport kan geen kwaad

  groeten

 13. Suskeblogt zegt:

  Zin om te sporten heb ik wel. Ik heb reeds plannen, maar of ik blijf vastkleven aan vroegere dagen op dat gebied is de vraag. En de rede leg ik later wel eens uit.

 14. Suskeblogt zegt:

  Het gaat me niet over de sport op zich. Stilzitten is op dat gebied mijn ding niet. Ik zie wel wat er uit de bus komt van mijn oude club.

 15. rietepietz zegt:

  Ik begrijp uit reacties van je óp de reacties dat het niet de sport zelf is waar je genoeg van hebt.
  Dan zal het dus met de organisatie van die specifieke vereniging van doen hebben dat je gestopt bent. Dan zal het er toch sterk vanaf hangen of er oplossingen gevonden zijn voor wat er ( in jouw ogen) niet goed ging. Als alles bij het oude is gebleven ben je vast niet over te halen, en dat lijkt me dan ook het best want sporten met ergernis is géén goede combi!

 16. Suskeblogt zegt:

  klopt. Soms is het beter afstand te nemen en af te wachten. De trainer staat aan mijn kant maar dat neemt niet af dat er spanningen kunnen zijn achter mijn rug om. Thuis heb ik de laatste jaren al spanning genoeg gehad zonder dat ik als ontspanning nog meer spanning krijg. Daarom beter afstand te nemen en desnoods mijn blik op andere dingen richten.

 17. majaer zegt:

  Luister naar wat je hart je zegt en volg die.
  Meestal wat je uit eigen tuin heb is inderdaad lekkerder als bij de groenteboer zoals je zegt.Wij hebben aardbeien staan en die zijn ook zo lekker zoet.

 18. logbankje zegt:

  Beslissingen moeten eerst rijpen, net als een tomaat. Hans

 19. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Eerst kwam je log me een beetje enigmatisch over, maar naar ik begreep uit de reacties ging het over de sport die jij wil loslaten. Je moet je hart volgen jongen en er niet meer spanning bij nemen dan je al had de laatste maanden… Hopelijk kan jij het loslaten onder de knie krijgen…

 20. Suskeblogt zegt:

  ik kan goed loslaten, maar niet iedereen om me heen vindt dat zo vanzelfsprekend.

 21. Flavie zegt:

  De zelf gekweekte groentjes zijn zeker veel lekkerder dan in de winkel!

 22. meninggever zegt:

  Het enige wat ik van tomaten eet is saus over een hamburger of tosti, of in de vorm van soep. Verder raak ik die dingen niet aan. Ik vind ze gewoon niet lekker, hoe gezond ook…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.