Helikoptertje en de rondvliegende fiets.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is zaterdag 23 juli 2016 rond de middag, een grauwe dag zonder zon maar toch nog hoge temperaturen. Ik lig wat op de bank met mijn smartphone in de hand. Ik bekijk mijn berichtjes en zie dat Mama Muis me een “goede morgen” gewenst heeft. Ik wens haar een “goede middag” terug.en laat haar weten dat het fietsje van Kleine Muis hersteld is en bij mij in de garage staat. In de loop van de dag breng ik het wel eindig ik mijn bericht. Even later krijg ik antwoord dat ze deze middag bij het Model op visite zijn. Deze is vorig weekend bevallen van haar zoontje en die willen ze even een bezoekje brengen.

Iets na de middag rijden we richting het huis van het Model, Helikoptertje en de baby. Mama Muis heeft nog steeds last van haar wondroos en voelt zich te zwak om met de fiets…

View original post 944 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Helikoptertje en de rondvliegende fiets.

 1. gerdaYD zegt:

  Met veel plezier het vervolg van je soap gelezen. Soms vraag ik me af of het allemaal waar gebeurd is of dat jij dit allemaal uit je duim zuigt hihi.

 2. Jaixy zegt:

  Blijft een drukke bedoening met alle Muizen bedoeningen

 3. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. John zegt:

  Wondros kan je veel last van hebben ja.
  Ik zie ook vaak pas berichten veel later op mijn telefoon. Soms pas de dag er op 🙂 Maar ja, het is niet anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.